Γκαγέγος - OΦΗ: Οι προτάσεις που απορρίφθηκαν και τα ''θέλω'' της ΠΑΕ

SMS
19:16 | 28/12/2021

Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα που έχει προκύψει με το οικογενειακό πρόβλημα του Χιλιανού χαφ του ΟΦΗ

Το θέμα του Φελίπε Γκαγέγος είναι από τα ''καυτά'' θέματα που καλείται να διαχειριστεί η ΠΑΕ ΟΦΗ το επόμενο διάστημα. Θυμίζουμε ότι ο Χιλιανός ποδοσφαιριστής, λίγες ώρες πριν από τον επαναληπτικό με τον Άρη ζήτησε από τον Νίκο Νιόπλια να μην αγωνιστεί καθώς δεν αισθανόταν καλά. Ο κόουτς του ΟΦΗ σεβάστηκε το αίτημα του, με τον ίδιο να μεταφέρει στην διοίκηση το αίτημα του να φύγει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους και για το γεγονός ότι δεν αισθανόταν καλά μακριά από τους αγαπημένους του.

Όμως, επειδή ο Χιλιανός χαφ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η κρητική ΠΑΕ δεν μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο. Από την στιγμή που ο Γκαγέγος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει μέχρι και σήμερα, έφτασαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ προτάσεις από ομάδες της Χιλής για την εξαγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή οι οποίες όμως δεν έγιναν αποδεκτές. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν είναι μακριά και από την ρήτρα αποδέσμευσης που έχει βάλει ο ΟΦΗ στον Χιλιανό.

Έτσι, τα δεδομένα μέχρι στιγμής έχουν ως εξής με τον αστερίσκο ότι μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή: Ο παίκτης υπολογίζεται κανονικά από τον κόουτς Νιόπλια, αποτελεί μέλος της ομάδας και μέχρι να έρθει πρόταση που να ικανοποιεί τα ''θέλω'' του συλλόγου ο Γκαγέγος είναι παίκτης του ΟΦΗ. O Xιλιανός βρίσκεται αυτή την στιγμή σε άδεια και θα επιστρέψει τα επόμενα 24ωρα στην Κρήτη για να ενσωματωθεί με την ομάδα εκτός αν έχουμε ανατροπή σκηνικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο πλευρές έχουν την διάθεση να βρεθεί λύση στο θέμα με την κρητική ομάδα να σέβεται το οικογενειακό του θέμα και να προσπαθεί να βρει μια λύση που να μην αδικηθεί καμία πλευρά. Μάλιστα, ο ίδιος εμφανίζεται ικανοποιημένος από τους έως τώρα χειρισμούς έχοντας κινητοποιήσει τον εκπρόσωπο του ώστε να επιστρέψει στην πατρίδα του με τους καλύτερους... όρους για την ομάδα που ανήκει, τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το ταμείο είναι γεμάτο για τον ΟΦΗ, ώρα για ξεκαθάρισμα!

Άδεια σε Γκαγιέγος - Σελίμοβιτς, επέστρεψε ο Ντουρμισάι

Τι συμβαίνει με Γκαγέγος στον ΟΦΗ

Φελίπε Γκαγέγος: Αήττητος και αναντικατάστατος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.