Δερμιτζάκης: «Μας τιμωρούν γιατί κάνουμε πρωταθλητισμό»

09:10 | 12/06/2022

Η Βέροια γνώρισε την ήττα από την Λαμία (2-1) στον πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής στην Super League και ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του.

Ο προπονητής της Βέροιας εμφανίστηκε καυστικός στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τονίζοντας ότι η ομάδα του τιμωρείται επειδή κάνει πρωταθλητισμό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Μετά από ένα μήνα και χωρίς φυσικά να γνωρίζουμε αν θα παίξουμε και πότε θα παίξουμε. Ήρθαμε και οι δύο ομάδες να διεκδικήσουμε ένα στόχο. Εμείς να ανεβούμε και η Λαμία να παραμείνει στην κατηγορία.

Εμείς σαν πρωταθλητές τιμωρούμαστε κατά ριπάς. Οτιδήποτε έχουμε κάνει καλό όλον αυτό το χρόνο, έχουμε τιμωρία να παίξουμε για τον υπερπρωταθλητή, να παίξουμε με μια ομάδα Super League με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Να μην ξέρουμε πότε θα παίξουμε, όταν έχουμε μια σειρά και έναν ρυθμό, να παίξουμε μετά από ένα μήνα.

Αυτή είναι η τιμωρία γιατί κάναμε πρωταθλητισμό. Προσωπικά σαν προπονητής θέλω να ζητήσω συγγνώμη που η ομάδα μου έκανε πρωταθλητισμό. Συγγνώμη από τις αρμόδιες αρχές, αυτούς που ελέγχουν τις τύχες του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρω κατά πόσο οι ομάδες του χρόνου αξίζει να κάνουν πρωταθλητισμό και να επενδύσουν, βάζοντας στόχους. Γιατί βλέπετε μια ομάδα τι τραβάει».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.