Δερμιτζάκης: «Στα μπαράζ αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

08:38 | 19/06/2022

Ο Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση της Βέροιας με τη Λαμία δήλωσε πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της στους δύο αγώνες των μπαράζ.

Η Βέροια ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Λαμία και έτσι δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Ο Παύλος Δερμιτζάκης στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της, ενώ ήταν εκείνη που έπαιξε μπάλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δερμιτζάκη:

Για το ματς: "Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητήρια στη Λαμία για την παραμονή στην κατηγορία. Για την ομάδα μου θεωρώ πως είμαστε πολύ καλή ομάδα. Στα μπαράζ αδικήσαμε τους εαυτούς μας βάσει εικόνας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, για άλλο ένα παιχνίδι ήμασταν πολύ καλοί. Προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά δυστυχώς το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί.

Συγχαρητήρια σε όλον οργανισμό μας. Όλη την χρονιά είχαμε μια ομάδα υπόδειγμα, είναι μία παρακαταθήκη για το μέλλον. Μία ομάδα με ήθος και ποδοσφαιρική αξιοπρέπεια. Ευχαριστούμε τον κόσμο, που είναι η μεγάλη μας περιουσία που μετά από χρόνια είναι δίπλα μας.

Σαν εικόνα και στα δύο ματς, η ομάδα μου ήταν αυτή που έπαιξε μπάλα. Το βλέπω με τα μάτια μου. Όταν είσαι μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πρέπει και να πάρεις αυτό που σου αναλογεί. Πολλοί προπονητές λένε πως αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζεις και όχι να τα παίζεις. Εμείς δεν έχουμε μάθει να μην παίζουμε καλά, είμαστε ομάδα με ποιότητα. Δυστυχώς όμως δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Θέλω να πιστεύω πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον, γιατί όλοι κάνουμε τα πάντα για να φτάσει η ομάδα εκεί που αξίζει".

Για το τι του είπε ο πρόεδρος της Λαμίας: "Ο πρόεδρος της Λαμίας μου είπε να μην ξαναβρεθούμε σε τέτοια διαδικασία. Γιατί είμαστε σε τέτοια ημερομηνία, μετά από αποχή ενός μήνα να παίξουμε ματς που κρίνουν το μέλλον μας. Είναι κάτι που είναι κατανοητό από όλους μας. Του ευχήθηκα καλή συνέχεια".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.