Δεύτερη και... «φαρμακερή»!

17:02 | 08/12/2018

Ο Εργοτέλης ηττήθηκε (1-2 από Κέρκυρα) για δεύτερη φορά, μέσα σε λίγες ημέρες, στο ίδιο γήπεδο, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη σεζόν

Ο Εργοτέλης έμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής, παρουσιάστηκε πολύ μέτριος και ηττήθηκε με 1-2 από την ομάδα της Κέρκυρας.

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα είναι ένα διάστημα που θέλει να ξεχάσει γρήγορα ο Εργοτέλης. Νευρική και με πολλά λάθη η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου, προσπάθησε να βρει ρυθμό, όμως η Κέρκυρα τουλάχιστον μέχρι το 20’ είχε τον έλεγχο του αγώνα. Με ατομικές ενέργειες και τον Μπρους να δίνει ασφάλεια στα μετόπισθεν, ο Εργοτέλης ισορρόπησε το παιχνίδι στα μέσα του α' μέρους αλλά δεν απειλούσε.Μάλιστα, η ομάδα του Ηρακλείου έκανε την μοναδική του φάση, μόλις στις καθυστερήσεις του α’ μέρους. Ήταν η πρώτη καλή ενέργεια έφερε τον Ιατρούδη σε πλεονεκτική θέση όμως εκείνος αστόχησε, σουτ το οποίο έγινε υπό πίεση.

Ο Νικκι Παπαβασιλείου στην επανάληψη ''έριξε'' τον Μπουτσάκη στο γήπεδο, αντί του ''άφαντου''Σταθόπουλου με στόχο να γίνει η ομάδα πιο κινητική. Η απουσία του Γιακούμπου από τα αριστερά ήταν εμφανής, τόσο αμυντικά αλλά κυρίως επιθετικά. 

Ο Εργοτέλης μπήκε με περισσότερη όρεξη στην επανάληψη όμως το γκολ στο 51, οι φιλοξενούμενοι του.. έκοψαν την όρεξη. Ο Λινάρδος με κεφαλιά από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1, έπειτα από προσπάθεια της Κέρκυρας από αριστερά.  Η είσοδος του Κουατένγκ έδωσε ενέργεια στους γηπεδούχους, και στο 59' ο Έφορντ έπειτα από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια έκανε με άψογο πλασέ το 1-1. Στη συνέχεια ο Εργοτέλης πήρε τα ηνία του αγώνα, για πρώτη φορά στο ματς. Είχε την κατοχή όμως στην τελική προσπάθεια ήταν ''αφελής''. Στο 71', κόντρα στη ροή του αγώνα, η Κέρκυρα σε μια φάση – καρμπόν με το πρώτο γκολ, σκόραρε για δεύτερη φορά με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Ο Λινάρδος με το πόδι αυτή τη φορά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη. Έπειτα από το… σοκ του 1-2, ο παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου ''ανέβηκαν'' στο γήπεδο όμως δεν δημιούργησαν καμία μεγάλη φάση μπροστά στην εστία του Κουτζαβασίλη.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Κοζορώνη, έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης και γέμισε τον Εργοτέλη με προβληματισμό για την συνέχεια.

*Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Οικονόμου, Λαμπάκης, Μαζουλουξης, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Κοζορώνης, Σταθόπουλος, Ιατρούδης, Έφορντ

Κέρκυρα (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Κούρος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Κρητικός, Κόντος, Ζορμπάς, Τουράμ, Σανδραβέλης, Σιατραβάνης, Λινάρδος

Θυμηθείτε τι έγινε στο LIVE του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τα γκολ της αναμέτρησης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.