Δεύτερο τεστ για τον ΟΦΗ

09:52 | 19/07/2024

Στις 21:30 το φιλικό απέναντι στην βελγική Μπέρσοτ.

Δεύτερο φιλικό δίνει απόψε ο ΟΦΗ στις 21:30, ώρα Ελλάδας, κόντρα στην Μπέρσοτ.

Οι παίκτες του Δέλλα θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από τις διπλές και σκληρές προπονήσεις και ο Μακεδόνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει εν δράσει την ομάδα του.

Σήμερα το απόγευμα η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην Αμβέρσα για το παιχνίδι με τη Μπέρσοτ (21:30 ώρα Ελλάδας), το οποίο θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Youtube και από αυτό της Betsson, επίσημου χορηγού της Κρητικής ΠΑΕ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για το χθεσινό πρόγραμμα:

Με διπλή προπόνηση που έγινε στο Oosterbeek το πρωί και το απόγευμα της Πέμπτης (18/7) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (19/7) αναμέτρησης με τη Beerschot στο Ολυμπιακό στάδιο της Αμβέρσας.

Το πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τελειώματα φάσεων, ενώ το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν αρχικά σε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ασκήσεις τακτικής, ενώ στη συνέχεια σε στατικές φάσεις και αγωνιστικό παιχνίδι,

Στην απογευματινή προπόνηση έδωσε το παρών και ο Επικεφαλής του τμήματος σκάουτιγκ της ομάδας, Χρήστος Παπαντωνόπουλος, ο οποίος θα παραμείνει στην Ολλανδία ως το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στην Αμβέρσα για το παιχνίδι με τη Beerschot (21:30 ώρα Ελλάδας), το οποίο θα μεταδοθεί απευθείας από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΟΦΗ στο Youtube.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.