Δηλώνει συμμετοχή στη Β' Εθνική το Ρέθυμνο!

21:02 | 11/06/2020

Οι άνθρωποι του Ρεθύμνου θα εξαντλήσουν κάθε προσπάθεια για τη Β' Εθνική - τι έγινε στη συνάντηση της Πέμπτης

Οπως αποκάλυψε η εκπομπή ''Sold Out'' του Livetalks το μεσημέρι της Πέμπτης, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτούσε τις εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα έγινε, όπως είχαμε γράψει, συνάντηση μεταξύ στελεχών του Ερασιτέχνη Ρεθύμνου με μέλη της ΚΑΕ, οι οποίοι θα αποφάσιζαν για το μέλλον της ομάδας, έπειτα και από τις επαφές και ενέργειες των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του Capitano.gr, οι άνθρωποι του Ρεθύμνου θα εξαντλήσουν την προσπάθεια για συμμετοχή της ομάδας στη Β' Εθνική.

Οι άνθρωποι του συλλόγου συζήτησαν για τα μηνύματα που έχουν λάβει από τις έως τώρα επαφές και αποφάσισαν να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο συμμετοχής της ομάδας στην Β' Εθνική. Η περίπτωση της Basketleague έχει αποκλειστεί και στο άμεσο μέλλον θα μάθουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η κρητική ομάδα: Β' Εθνική ή τοπικό.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, την Παρασκευή θα δηλώσουν το Ρέθυμνο στη Β΄ Εθνική για να "κλείσουν θέση" (και να προλάβουν τη σχετική προθεσμία) αν εξελιχθούν ομαλά οι επαφές. Αυτό από μόνο του αφήνει μία νότα αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.