«Σήμερα η απόφαση για το μέλλον του Ρεθύμνου»

14:24 | 11/06/2020

Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την κρητική ομάδα, σύμφωνα με την εκπομπή ''Sold Out''

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή ''Sold Out'' του Livetalks, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί μια τελική συνάντηση μεταξύ στελεχών του Ερασιτέχνη Ρεθύμνου με μέλη της ΚΑΕ, οι οποίοι θα αποφασίσουν για το μέλλον της ομάδας, έπειτα και από τις επαφές και ενέργειες των τελευταίων ημερών.

Ο Γιάννης Χαμαλάκης έγραψε χθες ότι σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί η κρητική ομάδα, το πλάνο είναι συγκεκριμένο και θα απαρτίζεται κυρίως από γηγενείς, νεαρούς αθλητές καθώς και παίκτες από την ακαδημία του συλλόγου.

Με τα παραπάνω δεδομένα, οι άνθρωποι που ''τρέχουν'' τις εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου θα συναντηθούν απόψε το απόγευμα, θα συζητήσουν για τις εξελίξεις με τις επαφές που είχε ο καθένας από αυτούς, θα αξιολογήσουν την κατάσταση ενώ αναμένεται κατόπιν επίσημη ανακοίνωση, είτε σήμερα το βράδυ, είτε την Παρασκευή. Αυτή, θα αφορά το αν η ομάδα καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Β' Εθνική ή θα συμμετέχει στην ΕΚΑΣΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μέλλον του Ρεθύμνου είναι ήδη γνωστό

Ρέθυμνο Cretan Kings: Η επόμενη μέρα

Oλοταχώς για τοπικό το Ρέθυμνο!

Ρέθυμνο Cretan Kings: Ανοιχτή συζήτηση για το μέλλον της ομάδας

Ολοταχώς για Β' Εθνική το Ρέθυμνο - άνοδος για ΑΟΚ Χανιά!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.