Δήλωσε «παρών» ο Άγγελος

SMS
10:55 | 31/10/2018

Ο Άγγελος Οικονόμου αγωνίστηκε για πρώτη φορά την εφετινή σεζόν με την φανέλα του ΟΦΗ και δείχνει έτοιμος να ''αρπάξει'' την ευκαιρία

Την πρώτη εφετινή του εμφάνιση με την φανέλα του ΟΦΗ, έκανε χθες (Τρίτη), για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Άγγελος Οικονόμου. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος είναι μαζί με τον τερματοφύλακα Δερμιτζάκη, εκτός Κ19, οι παίκτες από το εφετινό ρόστερ που δεν έχουν αγωνιστεί λεπτό στο εφετινό πρωτάθλημα. Στη λίστα αυτή ήταν μέχρι και πριν λίγες ημέρες, και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, όμως τα 7 λεπτά απέναντι στην Λαμία έβγαλαν τον αμυντικό από την άτυπη λίστα.

Ο Οικονόμου αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στη μεσαία γραμμή μαζί με τον Βαγγέλη Νάστο. Με πολύ εικόνα στο χορτάρι τουλάχιστον για 45 λεπτά, ο 23χρονος χαφ έτρεχε παντού στο γήπεδο, είχε όρεξη, πάθος και φώναξε ''παρών'' στο Νίκο Παπαδόπουλο. Μαζί με τους Αραβίδη - Ντίνα, ξεκάθαρα από τους κορυφαίους του αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε τίποτα να χάσει.

Θυμίζουμε ότι ο Οικονόμου την περσινή σεζόν ξεκίνησε βασικός τη σεζόν στη Football league, αγωνίστηκε συνολικά σε 2 αναμετρήσεις πριν του ''χτυπήσει την πόρτα'' η ατυχία και ο σοβαρός τραυματισμός στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Η διάγνωση για ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και το χειρουργείο που ακολούθησε, τον ανάγκασε να χάσει όλη τη χρονιά. Τον Μάιο, η διοίκηση του ΟΦΗ του πρότεινε νέο διετές συμβόλαιο με τον πρώην παίκτη των ακαδημιών της Μπάγερν Μονάχου να συμφωνεί και να έχει την πρόθεση να επιστρέψει πιο δυνατός. 

Ο Νίκος Παπαδόπουλος τον πιστεύει όμως φαίνεται ότι στην περίπτωση του δεν είχε πρόθεση να βιαστεί να τον ενσωματώσει στο ''ενεργό'' ρόστερ της ομάδας. Έπειτα και από το χθεσινό παιχνίδι και την ενέργεια που έβγαλε ο Οικονόμου, χωρίς ενοχλήσεις, αναμένεται πλέον να μπει για τα καλά στο ροτέισον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.