«Ξεμπούκωσε» για τα καλά

17:00 | 30/10/2018

Ο ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Αραβίδη, που σημείωσε χατ-τρικ, επιβλήθηκε 3-0 της Νίκης Βόλου και «αγκάλιασε» την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή διοργάνωση, αφού για τη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου δε συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στους Θεσσαλούς και έβαλε τα θεμέλια για την πρόκριση. Ο Αραβίδης ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης, καθώς έκανε χατ-τρικ.

Ο Όμιλος ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια, μιας και στο 3’ ο Αραβίδης έκανε το 1-0 με πέναλτι, το οποίο προήλθε από μαρκάρισμα του Ντινιωτάκη στον Ντίνα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και δημιούργησαν αρκετές καλές φάσεις για να σκοράρουν.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία των γηπεδούχων και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μπολάκης, Παπάζογλου, Κομεσίδης και Κοιλιάρας. Νάστος και Οικονόμου ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και πιο μπροστά τους κινούταν ο Σάσι. Στις πτέρυγες της επίθεσης χρησιμοποιήθηκαν Δεληγιαννίδης και Ντίνας και στην κορυφή ο Αραβίδης.

Στο 11’ ο Σάσι, στο 12’ ο Παπάζογλου και στο 29’ ο Ντίνας δεν τα κατάφεραν, αλλά στο 30’ ο Ντίνας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αραβίδης με ωραία κεφαλιά πέτυχε το 2-0. Μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους οι νικητές έχασαν μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον Σάσι στο 38’ και μία με τον Κοιλιάρα στο 44’. Σ’ αυτό το διάστημα οι ηττημένοι είχαν να επιδείξουν μια σημαντική στιγμή με τον Μέτσε στο 39’.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του ΟΦΗ δεν ήταν το ίδιο καλός. Ο ΟΦΗ διατηρούσε, βέβαια, χωρίς πρόβλημα το υπέρ του προβάδισμα, ωστόσο επιθετικά δεν δημιουργούσε σημαντικές φάσεις. Στο 70’, πάντως, ο Οικονόμου θα μπορούσε να είχε πετύχει άλλο ένα γκολ για τους «ασπρόμαυρους». Στο 87’, όμως, ο Νοικοκυράκης κέρδισε πέναλτι από τον Ντινιωτάκη και ο Αραβίδης ολοκλήρωσε το χατ-τρικ και «έγραψε» το 3-0.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κομεσίδης (58’ Μιχόγεβιτς), Κοιλιάρας (77’ Νοικοκυράκης), Μπολάκης, Οικονόμου, Νάστος, Σασί, Δεληγιαννίδης, Ντίνας (88’ Καλαϊτζάκης), Αραβίδης.

Νίκη Βόλου (Γιώργος Κούτσης): Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Καντούσης, Παπαδόπουλος, Δωματάς (74’ Ιορδανίδης), Ντινιωτάκης, Τσεμπερίδης, Μέτσε (66’ Ταβάρες), Μακένγκο, Ρόβας, Βουκομάνοβιτς (58’ Τζιώρας).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ που πέτυχε ο Χρήστος Αραβίδης.

 Τα αποτελέσματα

ΟΦΗ-Νίκη Βόλου 3-0

Πέμπτη 01/11 (15.00)

Κέρκυρα-Ξάνθη

Η βαθμολογία

  • ΟΦΗ 4
  • Κέρκυρα 3
  • Ξάνθη 1
  • Νίκη Βόλου 0

Θυμηθείτε το live του ματς

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.