Διαψεύδει τα ποσοστά περικοπών η Super League

21:36 | 03/05/2020

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα των περικοπών - η θέση της Λίγκας

Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου είχαν επικοινωνία με τον ΠΣΑΠ για το… λεπτό θέμα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών.

Ο κορωνοϊός έχει φέρει αβεβαιότητα στον παγκόσμιο αθλητισμό γενικότερα και φυσικά έχει «χτυπήσει» και την Super League 1. Και μπορεί να υπάρχει πρόθεση να ολοκληρωθεί η τρέχουσα σεζόν, ωστόσο κανείς ακόμη δεν είναι σε θέση να πει αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο.

Παρόλα αυτά, υπήρξε αυτή η επαφή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση των 4 ομάδων, η οποία και κατετέθηκε στον ΠΣΑΠ, περιλαμβάνει υψηλές περικοπές.

Ξεκινούν, δηλαδή, από 27%, σε περίπτωση που η Superleague 1 συνεχιστεί και ολοκληρωθεί, ενώ το ποσοστό φτάνει στο 33%, αν η πανδημία δεν επιτρέψει στις ομάδες να επιστρέψουν στα γήπεδα για φέτος.

Η διοργανώτρια αρχή, ωστόσο, «επενέβη» και ξεκαθάρισε ότι τα παραπάνω δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Όλα τα δεδομένα διέπονται από εμπιστευτικότητα και θα παρουσιαστούν επίσημα από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τα ποσοστά που έχουν γραφτεί, δεν είναι ακριβή», αναφέρουν χαρακτηριστικά από την Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κανένα «ψαλίδι» στους παίκτες από τον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.