Διεξάγεται κανονικά το Κάρντιφ-Λέστερ

22:32 | 30/10/2018

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί τελικά το παιχνίδι της Λέστερ με την Κάρντιφ το ερχόμενο Σάββατο, παρά τις σκέψεις που υπήρχαν για αναβολή.

Το ενδεχόμενο να αναβληθεί το εκτός έδρας παιχνίδι της Λέστερ με την Κάρντιφ για την 11η αγωνιστική της Premier League ήταν πολύ πιθανό μετά τον τραγικό θάνατο του προέδρου των «αλεπούδων», αλλά τελικά θα διεξαχθεί όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, το Σάββατο στις 3 Νοεμβρίου (17:00). 


Όπως ανακοίνωσε η Λέστερ στην επίσημη ιστοσελίδα της, το ματς του Σαββάτου στην Ουαλία με την Κάρντιφ θα διεξαχθεί κανονικά, σε αντίθεση με τη σημερινή αναμέτρηση των «αλεπούδων» με αντίπαλο την Σαουθάμπτον για τον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ, η οποία αναβλήθηκε μετά τα τραγικά γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του Βιχάι Σριβανταναπράμπα και τεσσάρων ακόμα ατόμων που βρισκόντουσαν στο μοιραίο ελικόπτερο.


Πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος, ενώ οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια στα μπράτσα τους. 

Πηγή:
www.sport-fm.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.