«Διπλό» για τα… κεκτημένα του

10:48 | 25/10/2020

Στην αφιλόξενη Τρίπολη ο ΟΦΗ θέλει σήμερα (16.00, Capitano.gr) να στείλει τα «μηνύματα» του.

Ο Όμιλος επιστρέφει σ’ ένα περιβάλλον που δε… νιώθει άνετα και κοντράρεται με τον Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Super League 1.

Σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας δεν έχει νικήσει ποτέ στην Αρκαδία και το μοναδικό του «διπλό» το έχει πανηγυρίσει τον Δεκέμβριο του 1962, για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Από μόνη της, έτσι, η δυσμενής παράδοση αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου, οι οποίοι καλούνται ν’ αποδείξουν ότι οι παραδόσεις είναι πολύ απλά για να «σπάνε».

Πέρα, όμως, από την παραπάνω παράμετρο, οι «ασπρόμαυροι» έχουν σοβαρούς λόγους για να πάρουν το απόγευμα το «τρίποντο».

Κατ’ αρχάς για καθαρά βαθμολογικούς λόγους και, βεβαίως, για να βελτιώσουν τη συγκομιδή τους.

Από’ κει και πέρα, ο ηρακλειώτικος σύλλογος ψάχνει τη νίκη για να επιβεβαιώσει πως θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα του. Η αποστολή του δε θα είναι καθόλου εύκολη, απέναντι του ο ΟΦΗ θα βρει ένα δυνατό αντίπαλο, που «φλερτάρει» με την είσοδο του στα πλέι οφ, ωστόσο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Ψάχνει την επικράτηση, που θ’ αποδείξει ότι κινείται σωστά για να μπει ξανά στο γκρουπ του τίτλου. Οι «κυανοκίτρινοι» διαθέτουν ποιότητα, ο Όμιλος θα παίξει ξανά με σημαντικές ελλείψεις, αλλά είναι έτοιμος να στείλει τα «μηνύματα» του.

Ο 42χρονος τεχνικός δεν έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει στα σχέδια του τους Στάικο, Μαρινάκη, Σολίς, Βούρο, Νέιρα και Γιαννούλη, ενώ δεν υπολογίζονται και οι «μόνιμοι» Τσιλιανίδης, Βαζ και Φερέιρα.

Παρά τις απουσίες, πάντως, στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στη βάση τους με τους 3 βαθμούς στις… αποσκευές τους.

Σε μια τέτοια περίπτωση, μάλιστα, οι προεκτάσεις της επιτυχίας θα είναι τεράστιες, αφού θα τονωθεί σημαντικά το ηθικό των «ασπρόμαυρων» ενόψει της συνέχειας και των πολλών σερί δύσκολων αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πλάνο για την Τρίπολη

Με Ντε Γκουζμάν στην Τρίπολη - εκτός ο Γιαννούλης!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.