Διπλό το «πλήγμα» με Γιαννούλη

20:37 | 20/05/2019

Ο ΟΦΗ χάνει ποιότητα και εμπειρία με την απουσία του Κώστα Γιαννούλη στον… τελικό κόντρα στον Πλατανιά.

Η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στα Περιβόλια ήταν  «μαχαιριά» για τον Όμιλο, αφού ο Χάιμε Βέρα δεν μπορεί να συμπεριλάβει πλέον τον 32χρονο ποδοσφαιριστή στα πλάνα του για το δεύτερο ματς των μπαράζ.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η ομάδα του Ηρακλείου παίζει τους κόπους μιας χρονιάς την Τετάρτη στο «Γεντί Κουλέ». Σίγουρα το «ουδείς αναντικατάστατος» ισχύει, όμως είναι αλήθεια ότι το κενό που αφήνει πίσω του ο Γιαννούλης είναι τεράστιο.

Κατ’ αρχάς, είναι σημαντική απουσία για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Και όχι μόνο επειδή διαθέτει πολύ καλή ποιότητα, αλλά γιατί οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας έχουν μειωθεί για τον Χιλιανό προπονητή.

Ο Ποτουρίδης τραυματίας, ο Μιχόγεβιτς δύσκολα προλαβαίνει και ο Κομεσίδης τραυματίας, αλλά και επί της ουσίας εκτός πλάνων τους τελευταίες μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο μοναδικός διαθέσιμος στόπερ είναι ο Παπάζογλου και αυτό εκ των πραγμάτων υποχρεώνει το Βέρα να κάνει… αλχημείες για τον παρτενέρ του.

Η πιο ενδεδειγμένη και δοκιμασμένη λύση είναι ο Νάστος, αφού ακόμη και η προοπτική Μπράουν, που ενδεχομένως θα μπορούσε να εξεταστεί, δε γίνεται να «περπατήσει», καθώς ο Δεληγιαννίδης, που μπορεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, βρίσκεται και εκείνος στα… πιτς.

Όπως και να’ χει, ο ΟΦΗ με την τιμωρία του Γιαννούλη χάνει αρκετά σε αγωνιστικό επίπεδο. Και δεν είναι, όμως, μόνο αυτό… Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, πολλά πράγματα καθορίζουν το πάθος, η εμπειρία και οι «παραστάσεις»…

Και ο αμυντικός του Ομίλου διαθέτει όλο το «πακέτο». Είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα και χαρακτήρα, στοιχεία που απαιτούνται την Τετάρτη (22/05) και τα οποία διογκώνουν το πρόβλημα με την απουσία του από τον αγώνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χάνει τη ρεβάνς ο Γιαννούλης

To… παλεύει ο Μιχόγεβιτς, «κληρώνει» για Φερέιρα

Το «ευχαριστώ» στον κόσμο του ΟΦΗ

Όλα καλά με Φερέιρα

Ο ΟΦΗ έπαιζε... σπίτι του

Κοροβέσης στο Capitano.gr: «Δεν υπάρχει γυρισμός»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.