Διπλό του Εργοτέλη, αποτυχημένη πρόβα τζενεράλε για τον ΟΦΗ

22:04 | 05/09/2020

Ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο φιλικό του «Γεντί Κουλέ»

Αποτυχημένη βάσει αποτελέσματος και γενικότερης εικόνας ήταν η πρόβα τζενεράλε του ΟΦΗ για τις επίσημες διοργανώσεις. Ο Εργοτέλης ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός και δικαίως επικράτησε 2-0 του Ομίλου στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ»

Ρυθμό, φάσεις, αλλά και γκολ είχε το πρώτο μέρος στο φιλικό. ΟΦΗ και Εργοτέλης έχασαν ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, ενώ η ομάδα του Ταουσιάνη βρήκε το γκολ στο 7' σε τετ α τετ του Μανουσάκη, ο οποίος νίκησε τον Βάτερμαν. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 41' ο Μανουσάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2 (την παράβαση έκανε ο Βαφέας στον Τσέλιο).

Στο δεύτερο μέρος αμφότερες οι ομάδες έκαναν αλλαγές και ο ρυθμός επηρεάστηκε δίχως να υπάρχουν οι πολλές φάσεις των πρώτων 45 λεπτών.

Μετά το 75' το ματς απέκτησε ξανά ρυθμό και δημιουργήθηκαν φάσεις και από τις δύο ομάδες, με τον ΟΦΗ να χάνει τις σημαντικότερες για να μειώσει το σκορ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Waterman (46' Σωτηρίου), Κοροβέσης (60' Boύρος), Γιαννούλης, Βαφέας, Μαρινάκης (60' Weis) , Στάϊκος (23' Μίνγκος), Sakor, Nabi (Γρίβας 60'), Vaz, Figueriredo, Sardinero (60' Γκαργκαλατζίδης)

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης) : Κατσιμήτρος, Μαζουλουξής (68' Σαρρής), Μπάτζιος, Σερβιλάκης (68' Kατσούρι), Neral, Πέϊος, Τσέλιος (75' Αλεξάκης), Μπουτσάκης (68' Appi), Κωστανάσιος (75' Αζίζι), Μανουσάκης, Akraam (60' Πατρινός)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.