Δύο νέα φιλικά για τον Γιούχτα

21:55 | 11/09/2020

Οι Αρχανιώτες έκλεισαν «τεστ» εκτός Ηρακλείου.

Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στο Νομό έχουν φέρει αλλαγές στο πρόγραμμα του Γιούχτα. Οι «πράσινοι», πάντως, προγραμμάτισαν δύο νέα φιλικά.

Το επόμενο «τεστ» έχει οριστεί στις 16 Σεπτεμβρίου κόντρα στον Εργοτέλη, ενώ, λόγω της μετάθεσης της πρεμιέρας της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Μηνά Πίτσου θα παίξει στις 26 του μηνός στη Σαντορίνη με τον Πανθηραϊκό και στις 5 Οκτωβρίου θ’ αντιμετωπίσει την Επισκοπή, στο Ρέθυμνο.

Ο έμπειρος τεχνικός αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας με τα δεδομένα που υπάρχουν. Ασφαλώς όλη αυτή η κατάσταση φέρνει αλλαγές στον προγραμματισμό μας όμως είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίζουμε την δουλειά μας για να είμαστε έτοιμοι όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στόχος μας είναι στις πρώτες αγωνιστικές να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα και να συγκεντρώσουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Πάντως δεν ξέρουμε ακόμα τα δεδομένα για το νέο πρωτάθλημα σχετικά με την άνοδο, τον υποβιβασμό και ουσιαστικά κινούμαστε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα…».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.