Δύο τα ερωτηματικά ενόψει της αποστολής

08:11 | 04/11/2022

Το μεσημέρι ανακοινώνεται η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με τον Ιωνικό με τον Νταμπράουσκας να μετράει επιστροφές.

To μεσημέρι ο Βάλντας Νταμπράουσκας θα βγάλει την αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ιωνικό (18:30, Γεντί Κουλέ) και επί της ουσίας δύο είναι τα ερωτηματικά.

Ο λόγος για τους Μπιφουμά και Ντίκο και το αν θα βρίσκονται στους "εκλεκτούς" του Λιθουανού προπονητή για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Ο πρώτος έμεινε εκτός με τον Άρη γιατί δεν ήταν έτοιμος, ο δεύτερος προπονήθηκε την Πέμπτη μετά τον τραυματισμό του στο ματς κυπέλλου με την Κηφισιά.

Αμφότεροι πλέον έχουν επιστρέψει στη δράση και μένει να δούμε αν ο Νταμπράουσκας θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή. Ο Μπιφουμά αρχίζει σιγά-σιγά και φτάνει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης (εξάλλου αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής όταν ήταν στον πάγκο ο Νίκος Νιόπλιας, αυτός ήταν και ο λόγος που αποκλείστηκε από τον Νταμπράουσκας) και η παρουσία του στην αποστολή θα δώσει στον ΟΦΗ ακόμα μία λύση για τα εξτρέμ.

Οσον αφορά στον Ντίκο, φάνηκε από την Τετάρτη, στην ανοιχτή προπόνηση για τους δημοσιογράφους, πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό, χθες προπονήθηκε, το ίδιο αναμένεται και σήμερα και δεν αποκλείεται να μπει για το παιχνίδι με τους Νικαιώτες.

Το ευχάριστο για τον Βάλντας Νταμπράουσκας είναι πως τα προβλήματα μειώνονται αισθητά, πλέον μόνο Νέιρα και Τσιλιανίδης είναι εκτός και θα έχει τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την κρίσιμη αναμέτρηση του Σαββάτου.

Σε λίγη ώρα, λοιπόν, θα μάθουμε την αποστολή που θα επιλέξει ο 45χρονος τεχνικός του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ του Νταμπράουσκας και το ντεμπούτο στο «Γεντί Κουλέ»

Μέσα ο Ντίκο, μετράει αντίστροφα ο Νέιρα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.