Δύσκολα συνεχίζει ο Νέιρα

11:10 | 21/06/2019

Ο χρόνος στην κλεψύδρα τελειώνει και ο Αργεντινός μέσος αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τον ΟΦΗ.

Μια από τις πιο «καυτές» εσωτερικές υποθέσεις του Ομίλου ήταν εξ’ αρχής αυτή του Χουάν Νέιρα, η οποία δείχνει να μην εξελίσσεται θετικά για τους «ασπρόμαυρους».Το στόρι είναι πάνω-κάτω γνωστό. Ο ηρακλειώτικος σύλλογος πρόσφερε διετές συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές στον λατινοαμερικανό, ο οποίος ζήτησε, από την πλευρά του, μονοετές και μια… γενναία αύξηση.

Παρά την αρχική εκατέρωθεν επιθυμία για κοινή πορεία και την ερχόμενη σεζόν, φαίνεται πως οι δύο πλευρές δε θα συνεχίσουν μαζί.

Ο 30χρονος παίκτης δεν έχει δώσει ακόμη την οριστική του απάντηση, οπότε υπάρχουν πάντα πιθανότητες το «σκηνικό» ν’ ανατραπεί.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, επικρατεί η αίσθηση πως ούτε ο ΟΦΗ πρόκειται να παρεκκλίνει από τη λογική του και ν’ ανέβει, αλλά ούτε και ο Νέιρα να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Και φυσικά κάθε μέρα που περνάει οι ελπίδες παραμονής «ψαλιδίζονται». Εκτός πια κι αν ο Αργεντινός δε βρίσκει τα χρήματα που ζητάει και αποφασίσει να… βάλει νερό στο κρασί του και να δεχτεί την προσφορά του ΟΦΗ. Τις επόμενες ημέρες το «τοπίο» θα ξεκαθαρίσει μια και καλή.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπόθεση Νέιρα: Τα δεδομένα και τα «θέλω» των δύο πλευρών

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.