Δυστυχώς η χρονιά δεν χάθηκε για τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο

22:51 | 23/01/2021

Με τρύπια άμυνα που δέχεται παιδαριώδη γκολ, χωρίς Μεγιάδο και χωρίς φορ ο ΟΦΗ δεν πήρε τίποτα


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Τι να την κάνεις την τίμια και φιλότιμη προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όταν πάλι δεν παίρνεις τίποτε;

Αυτό που μένει σαν εικόνα για μια ακόμη φορά, είναι πως ήθελε (τουλάχιστον στο β´ημίχρονο) αλλά δεν μπορούσε! Χωρίς φορ δεν πας πουθενά ας παίζεις και μ’ αυτόν τον χλωμό Παναθηναϊκό και αποδεικνύονται περίτρανα τα λάθη του σχεδιασμού του! Η ομάδα μίκρυνε απότομα στα μάτια μας, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα που έκανε τα στοιχειώδη και κυρίως όταν έβλεπε πως πηγαίνει λάθος με κίνδυνο να χαθεί η χρονιά... άλλαξε ρότα και τώρα το εισπράττει!

Με τρύπια άμυνα που δέχεται παιδαριώδη γκολ, χωρίς Μεγιάδο για μια ακόμη φορά δεν παίρνει τίποτε και βέβαια με μια γκίνια που δεν λέει να τον αφήσει φέτος (άσε δε που το VAR είναι συνυφασμένο με απόφαση εις βάρος της ομάδας).

Τώρα είναι αργά για δάκρυα για τον φετινό ΟΦΗ και δεν νομίζω πως υπάρχει λογικός άνθρωπος να πιστεύει πως με -8 από τον Αστέρα Τρίπολης μπορείς να πιστεύεις πως πας για την 6αδα. Καλώς όρισες λοιπόν στο δύσκολο, πικρό και κακάσχημο κόσμο των πλέι οφ!

Είναι κρίμα κι άδικο να συνειδητοποιούμε πως έρχεται η ανώμαλη προσγείωση, αλλά η φετινή χρονιά δεν χάθηκε στη Λεωφόρο. Απλώς στο Απόστολος Νικολαΐδης συνειδητοποιήσαμε όλοι γιατί χάθηκε!

Το μόνο που απλά καταλάβαμε είναι πως δεν έγιναν όλοι άχρηστοι, αν και η φανέλα του αποψινού ΟΦΗ φαίνεται πολύ βαριά για κάποιους που τη φορούσαν. Από την άλλη παίκτες με την ποιότητα και την προσωπικότητα του Τσιλιανίδη έλλειψαν στις πολλές δύσκολες στιγμές του φετινού ΟΦΗ.

Η ομάδα θέλει στήριξη από τον κόσμο της, χαμηλά το κεφάλι, δουλειά, πολύ δουλειά και να σώσει ό,τι σώζεται για την υπόλοιπη σεζόν. Κι επειδή τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά, αγωνιστικά τουλάχιστον, ας προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να μην μπλέξουμε περισσότερο, τροφοδοτώντας μια μίζερη εσωστρέφεια που μόνο καλό δεν κάνει σε βάθος χρόνου. Κι εκεί είναι μεγάλη και η ευθύνη του κόσμου που πρέπει να δείξει ωριμότητα, περισσότερη από κάποιους άλλους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παναθηναϊκός-ΟΦΗ 2-0

VIDEO: Τα highlights του αγώνα

Οι δηλώσεις του Σίμου

Ακύρωσε γκολ του ΟΦΗ το VAR

Χάνει δύο ματς ο Νέιρα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.