«Έβαλα γκολάρα και τώρα πάω για ελιές με τον πεθερό μου»

11:37 | 28/11/2021

Ο Νίκος Αναστασόπουλος που έβαλε γκολ από τα 50 μέτρα στο Καλαμάτα - Εργοτέλης μίλησε για τη φάση που έγινε viral

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο άνθρωπος που «πλήγωσε» τον Τσέλιο και τον Εργοτέλη αναφέρεται στη φάση και τι σκέφτηκε και δοκίμασε το σουτ από εκεί.

«Τα σκέφτομαι κάτι τέτοια τρελά. Αν ρωτήσεις τους ανθρώπους γύρω μου που με γνωρίζουν στον κύκλο του ποδοσφαίρου, τρελό με φωνάζουν. Είδα τον τερματοφύλακα με την άκρη του ματιού μου ότι ήταν εκτός εστίας και είπα στον Μαρκόφσκι να αφήσει τη μπάλα. Δεν ήθελα να καταλάβει ο αντίπαλος τερματοφύλακας τη σκέψη μου. Πήρα λίγα μέτρα φόρα, εκτέλεσα κι από την ώρα που έφυγε η μπάλα από το πόδι μου, το κατάλαβα ότι έφυγε καλά. Είμαι χαρούμενος που έβαλα τέτοιο γκολ, δεν μπορώ να το κρυφτώ».

- Μετά το τέλος του αγώνα τί σου έλεγαν οι συμπαίκτες σου;

«Μου έλεγαν "ρε τρελέ μόνο εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αυτό". Όλοι μου οι συμπαίκτες αυτό μου έλεγαν».

Όσον αφορά στα άμεσα πλάνα του, ο παίκτης της Καλαμάτας πάει να μαζέψει ελιές: «Όποτε μπορώ, θα είμαι παρών. Για να καταλάβεις, τώρα έχουμε διήμερο ρεπό και θα πάω να βοηθήσω τους δικούς μου, τον πεθερό μου, να κάνω ό,τι μπορώ. Δεν μου κάνει κόπο. Πέρυσι που υπήρχε καραντίνα, αυτούς τους τρεις μήνες που μαζεύαμε ελιές ήμουν απίκο. Μου άρεσε και με ευχαριστούσε».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.