Εβδομάδα έντασης και φιλικού

18:37 | 16/08/2020

Επιστρέφουν στις προπονήσεις στον ΟΦΗ, ενώ πλησιάζει και το πρώτο φιλικό

Μετά το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του ΟΦΗ επιστρέφουν από το πρωί της Δευτέρας στο ΒΑΚ για να συνεχίσουν τις προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Στη δεύτερη εβδομάδα των προπονήσεων, ο Γιώργος Σίμος και το τεχνικό επιτελείο αναμένεται να ανεβάσουν την ένταση τόσο στο κομμάτι τις εκγύμνασης όσο και σε αυτό της τακτικής. Μάλιστα, το Σάββατο 22 Αυγούστου ο Όμιλος θα δώσει το πρώτο του φιλικό. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει τον Γιούχτα στις Αρχάνες και ο τεχνικός του ΟΦΗ θα έχει την ευκαιρία να δει τους παίκτες του εν δράσει και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Σίμο είναι ότι η πρώτη εβδομάδα προπονήσεων κύλησε χωρίς προβλήματα, ενώ το επίσης ευχάριστο είναι ότι έχει στη διάθεσή του τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα: Ουές, Γρίβα, Σαρδινέρο, Βούρο και Σελίμοβιτς.

Βέβαια, οι μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ δεν σταματούν εδώ, αφού θα συνεχιστούν για την κάλυψη των κενών στις άλλες θέσεις, ενώ υπάρχει και το θέμα του Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος περιμένει την επισημοποίηση της συμφωνίας του ΟΦΗ με την Τσακαρίτα για να ενταχθεί και αυτός στην προετοιμασία των «μελανόλευκων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ανυπόμονος Μεγιάδο

Πιο έτοιμος από ποτέ...


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.