Πιο έτοιμος από ποτέ…

10:45 | 16/08/2020

Ο Φελίπε Φερέιρα επιστρέφει σιγά-σιγά σοφότερος από τον τραυματισμό του, με στόχο ν’ αλλάξει επίπεδο.

Ήταν ένας από τους μεγάλους άτυχους του ΟΦΗ την περασμένη περίοδο, αφού υπέστη ρήξη χιαστών στις αρχές του Φλεβάρη και η χρονιά τελείωσε άδοξα και πρόωρα για εκείνον.

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, άλλωστε, δεν είχε ξεκινήσει καθόλου καλά και το σοβαρό αυτό πρόβλημα τον έβγαλε οριστικά… νοκ-άουτ.

O νεαρός λατινοαμερικανός, πάντως, διαχειρίστηκε εξαιρετικά την κατάσταση σε κάθε επίπεδο, δεν «έπεσε» και ανυπομονεί για τη μεγάλη επιστροφή.

Όλο αυτό το διάστημα που βρέθηκε στο παρασκήνιο δούλεψε πολύ. Σώμα και μυαλό… Πνευματικά είναι απόλυτα έτοιμος, ενώ αγωνιστικά ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα.

Το τελευταίο εξάμηνο έχει δείξει τρομερό επαγγελματισμό και συνέπεια και ξέρει καλά πως όταν γυρίσει ξανά στη δράση οφείλει να δώσει τις απαντήσεις του.

Στον ίδιο τον εαυτό του πρώτα κι έπειτα σ’ όλους τους υπόλοιπους. Ο Φερέιρα αισθάνθηκε σε μια στιγμή να γκρεμίζονται τα πάντα γύρω του και είδε την πολύ άσχημη πλευρά του ποδοσφαίρου.

Κατάφερε, ωστόσο, να αξιολογήσει σωστά τα δεδομένα και καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια σε γυμναστήρια και γήπεδο, βρίσκεται ένα «βήμα» πριν τεθεί και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Σίμου. Το «ταξίδι» της επανόδου των ωρίμασε, κάτι που θέλει ν’ αποδείξει όταν μπει σε φουλ ρυθμούς και πάρει τις ευκαιρίες του.

Το τεχνικό επιτελείο του Ομίλου δεν πρόκειται φυσικά να ρισκάρει κάτι με την περίπτωση του Βραζιλιάνου, ο οποίος αποτελεί ένα σημαντικό «κεφάλαιο» για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Είναι, πάντως, γεγονός ότι ο Φερέιρα μπορεί να θεωρηθεί μία «εσωτερική» μεταγραφή για τον ΟΦΗ.

Η «δίψα» του μεγάλη, έχει έντονο κίνητρο για να μπει ξανά στο αγωνιστικό «κάδρο» των «ασπρόμαυρων» και πάνω απ’ όλα έχει τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε μια υπερπολύτιμη μονάδα της ομάδας του Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Φερέιρα εν μέσω κορωνοϊού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.