«Έχουμε δεχθεί επτά γκολ, αλλά να δούμε και πόσους βαθμούς έχουμε»

ΟΦΗ

Ειλικρινής, όπως πάντα, ο Βάλντας Νταμπράουσκας σχολιάζοντας, στη συνέντευξη Τύπου, την ισοπαλία του ΟΦΗ με τη Λαμία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με τη Λαμία, ο προπονητής του ΟΦΗ είπε:

«Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν μια μάχη μεταξύ των πλάνων των δύο προπονητών. Η Λαμία άλλαξε τον σχηματισμό της με τρεις στόπερ, για πρώτη φορά αυτήν την χρονιά. Αλλάξαμε επίσης τον σχηματισμό μας σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια γιατί περιμέναμε διαφορετική προσέγγιση και για αυτόν τον λόγο θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο δεν είχε ροή. Γνωρίζαμε πως δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι, η Λαμία είναι μια ομάδα που παίζει με μεγάλες μπαλιές, έχει έναν καλό επιθετικό όπως ο Καρλίτος αλλά και τον Σλίβκα στο κέντρο. Είναι πολύ απογοητευτικό γιατί πήραμε δύο φορές το προβάδισμα και σε ένα παιχνίδι με αυτήν την μορφή ήταν σημαντικό να πάρεις το προβάδισμα. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το προβάδισμα αν και μετά το 2-2 είχαμε την πολύ καλή ευκαιρία με το Νέιρα. Παρότι πήραμε τη νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια στις καθυστερήσεις, σήμερα δεν καταφέραμε να το πετύχουμε».

Και συνέχισε: «Έχουμε δεχθεί επτά γκολ έως τώρα όμως πρέπει να μετρήσουμε πόσα έχουμε βάλει εμείς και πόσους βαθμούς έχουμε. Στην αρχή της χρονιάς είναι δύσκολο να παίξει οποιαδήποτε ομάδα γιατί όλες οι ομάδες έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και είναι διαφορετικό από την μέση της χρονιάς. Στην αρχή της χρονιάς δεν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ πως θα παίξεις αλλά να πάρεις τους βαθμούς και τις νίκες. Η κανονική εμφάνιση μιας ομάδας θα εμφανιστεί μετά από 4-5 αγωνιστικές και πιστεύω ότι η επόμενη αγωνιστική θα είναι καθοριστική γιατί ξεκινάει μια τριάδα αγώνων. Αν πας ψηλά στη βαθμολογία, θα είσαι φαβορί, αν βρεθείς χαμηλά θα είσαι αουτσάιντερ. Αν περάσει αυτή η τριάδα των αγώνων και είσαι πάνω από την μέση της βαθμολογίας τότε αλλάζει και η αντίληψη των παιχνιδιών. Βεβαίως και θέλω να μειωθούν τα γκολ που δεχόμαστε και αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε αρκετά ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο».

Ολοκληρώνοντας, είπε: «Δεν θέλω να μιλήσω για το πρωτάθλημα ή την βαθμολογία γιατί πραγματικά πιστεύω ότι δεν είναι το σημαντικότερο. Το κλειδί είναι να πηγαίνεις παιχνίδι με παιχνίδι και να κοιτάζεις το επόμενο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και θα βλέπω τον πίνακα γιατί πάνω – κάτω γνωρίζω πόσους βαθμούς χρειάζεται η ομάδα για να μπει στα πλέι οφ».

Δείτε όσα είπε νωρίτερα, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, στην Cosmote:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.