Έγιναν… και αυτά στη Γ.Σ.

08:04 | 11/10/2018

Η ιστορική γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ ολοκληρώθηκε και το Capitano.gr… γυρίζει πίσω το χρόνο και επιστρέφει στο ραντεβού της 10ης Οκτωβρίου.

Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, καθώς ο Όμιλος «περπατάει» πλέον σε πιο λαμπερούς «δρόμους».Το ρεπορτάζ ήταν… πλούσιο και το Capitano.gr επανέρχεται με κάποιες «ελκυστικές» ειδήσεις από τη συνάντηση.

*Πρώτοι στο χώρο της γενικής συνέλευσης έφτασαν περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της δύο… παλιές καραβάνες του ΟΦΗ. Ο Παναγιώτης Σπυριδάκης, ο οποίος μετέχει και ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο νέο Δ.Σ., και ο Κώστας Ρεπανάκης.

*Ο Ιάσωνας Παπαστεφανάκης, ο οποίος είναι ο δικηγόρος του Μιχάλη Μπούση στο Ηράκλειο , συμπεριλήφθηκε και εκείνος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ. Ήταν, εξάλλου, παρών σε όλα τα ραντεβού που γίνονταν αυτό το διάστημα με τον Γιώργο Σαμαρά, τον Γιάννη Σαμαρά και τον Ηλία Πουρσανίδη.

* Στη Γ.Σ. παρευρέθηκε και ο Λεωνίδας Παπαβασιλάκης, που αναμένεται ν’ αναλάβει τη θέση του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ. Ανάλογο ρόλο είχε και τα τελευταία χρόνια στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

*Στη συνάντηση ήταν φυσικά και ο προϊστάμενος λογιστηρίου της ΠΑΕ, Μανώλης Βασιλάκης. Όπως αναφέρουν, μάλιστα, οι πληροφορίες αναμένεται να διατηρήσει το πόστο του.

*Δε σταματούν τη δουλειά… ούτε δευτερόλεπτο. Μετά το τέλος της διαδικασίας και ενώ η αίθουσα είχε αδειάσει, οι Γιάννης Σαμαράς, Γιώργος Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης και Ιάσωνας Παπαστεφανάκης επέστεψαν και συζήτησαν για κάμποση ώρα, κάνοντας ένα… μίνι συμβούλιο.

*Τα «πηγαδάκια» μετά τη Γ.Σ. ήταν… αμέτρητα. Παλιοί και νέοι συζητούσαν με επίκεντρο τη νέα εποχή που… ανατέλλει για τον ΟΦΗ. Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη και άπαντες είναι πεπεισμένοι πως ο Όμιλος αλλάζει επίπεδο.

*Μπορεί ο ενθουσιασμός να ήταν τεράστιος, καθώς… το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, ωστόσο οι τόνοι από την καινούργια διοίκηση παραμένουν χαμηλοί. Η απόφαση, άλλωστε, να μη γίνει η παραμικρή δήλωση πριν μιλήσει ο Μιχάλης Μπούσης αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

*Ο Φώτης Τσάλος αποδοκιμάστηκε από τους φίλους του ΟΦΗ, που είχαν συγκεντρωθεί στο χώρο, εκφράζοντας την αντίθεση τους για τη γενικότερη στάση που έχει κρατήσει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις διοικητικές εξελίξεις.

*Οι περισσότεροι φίλοι του ΟΦΗ, φανερά ικανοποιημένοι, έφτασαν μέχρι την αίθουσα με το τέλος της Γ.Σ. για να ευχηθούν στη νέα διοίκηση καλή επιτυχία στο έργο της.

*Κατά την αποχώρηση των φιλάθλων, μάλιστα, από το χώρο, τρεις κυρίες, που διέμεναν στο ξενοδοχείο, ρώτησαν με απορία: «Παιδιά από ποια ομάδα είστε;». Για να πάρουν την απάντηση: «ΟΦΗ, μόνο ΟΦΗ». Οι κυρίες, πάντως, το… συνέχισαν και ανέφεραν: «Εμείς πάλι μόνο Ξάνθη…», «μαρτυρώντας» τον τόπο καταγωγή τους και προκαλώντας πολλά γέλια.

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.