Έγινε επαγγελματίας ο Καλαφάτης

17:37 | 04/10/2023

Ο νεαρός τερματοφύλακας ήταν ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του ΟΦΗ στην Ολλανδία

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής, Μάνουελ Καλαφάτης, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο νεαρός τερματοφύλακας (γεννημένος στις 23/03/2005) ήταν ένας εκ των δυο ποδοσφαιριστών της Κ19 που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ομάδας μας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Ήρθε στον ΟΦΗ την σεζόν 2021-22, από την ακαδημία του Π.Ο.Α. και εντάχθηκε στο ρόστερ της Κ17, ενώ την σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με την Κ19.

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ανέφερε:

“Είναι τεράστια χαρά και τιμή για εμένα να υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και να βρίσκομαι στην οικογένεια του ΟΦΗ, η οποία με στηρίζει και με εμπιστεύεται εδώ και πολύ καιρό.
Μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και να φτάσω σε ένα πολύ καλό επίπεδο.
Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και γενικά όλους όσοι ανήκουν στην οικογένεια του ΟΦΗ! Ήταν όλοι πολύ υποστηρικτικοί και χάρη σε αυτούς κατάφερα να κάνω το επόμενο βήμα και υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος!”

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.