Έγκλημα και τιμωρία!

21:34 | 10/11/2018

Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός, είχε εχθρική διαιτησία (το δεύτερο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει) και ηττήθηκε με 2-1 από τον Λεβαδειακό.

Ο Όμιλος δεν μπόρεσε να παρουσιάσει καλό «πρόσωπο» απέναντι στους Βοιωτούς και έτσι δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Γνώρισε, επομένως, την ήττα μετά από 4 παιχνίδια. Είχε, βέβαια, και πολύ άσχημη διαιτησία από τον Γρατσάνη, αφού το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων δεν έπρεπε να μετρήσει, μιας και η μπάλα στο φάουλ του Στανόγεβιτς δεν πέρασε τη γραμμή.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε με αρκετές αλλαγές το συγκρότημα του. Ο Στρέζος υπερασπίστηκε την εστία των Κρητικών και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Μπολάκης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου και Κοιλιάρας. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Νάστος και Κυριακίδης και μπροστά τους κινούταν ο Πλατέλλας. Στις πλευρές της επίθεσης χρησιμοποιήθηκαν οι Ντίνας (δεξιά) και Κοροβέσης (αριστερά) και στην κορυφή ήταν ο Αραβίδης.

Αφού οι «ασπρόμαυροι» δεν αιφνιδιάστηκαν στο 7’, όταν ο Στρέζος έκανε καταπληκτική επέμβαση στο σουτ του Παντελιάδη, κρατούσαν τον αντίπαλο μακριά από τα καρέ τους. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, ο ηρακλειώτικος σύλλογος έκανε κάποια λάθη στη μεσαία γραμμή, ωστόσο δεν υπήρχαν απειλητικές καταστάσεις.

Στο 16’, βέβαια, οι «πράσινοι» είχαν άλλη μια καλή στιγμή με τον Νάνγκις. Ο ΟΦΗ είχε την πρώτη του ευκαιρία στο 25’ με τον Ντίνα, αλλά στο ίδιο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Λεβαδειακός βγήκε στην επίθεση, ο Σαβαντογκό σούταρε από πλάγια, ο Στρέζος απέκρουσε, όμως ο Στανόγεβιτς πήρε το «ριμπάουντ» και άνοιξε με προβολή το σκορ.

Μετά το 1-0 ο Όμιλος θέλησε να γίνει πιο επιθετικός, πήρε μέτρα στο γήπεδο, ωστόσο δεν είχε … εμπνεύσεις στο παιχνίδι του. Το σύνολο του Σανίνο, μάλιστα, θα μπορούσε να σημειώσει και ένα δεύτερο τέρμα με τον Μαρκόβσκι στο 35’, όμως ο Στρέζος αντέδρασε σωστά. Στο 43’, βέβαια, ο Αραβίδης ισοφάρισε με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Κοροβέσης από τον Ζησόπουλο.

Και ενώ το ημίχρονο όδευε προς το τέλος του, ήρθαν τα πάνω-κάτω με τα τραγικά διαιτητικά λάθη. Στο 45’ ο Γρατσάνης «είδε» φάουλ σε μαρκάρισμα του Μιχόγεβιτς. Ο Στανόγεβιτς το εκτέλεσε, ο Στρέζος απέκρουσε, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και δεν πέρασε καθαρά τη γραμμή, όμως ο ρέφερι και ο α’ βοηθός Καρατζίκας είχαν αντίθετη άποψη και έτσι έγινε το 2-1.

Ήθελε, αλλά…

Ο Όμιλος μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και θέλησε να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Ανέλαβε τα «ηνία» και είχε δύο καλά σουτ με τους Αραβίδη (49’) και Κοροβέση (55’). Στη συνέχεια, βέβαια, δε σημειώθηκε κάτι το αξιόλογο και η υπεροχή του ΟΦΗ ήταν ανούσια.

Οι ηττημένοι είχαν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά δεν κατάφερναν να… πατήσουν περιοχή και έτσι το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε. Ο Παπαδόπουλος έβαλε στο ματς Κουτσιανικούλη και Σάσι, άλλαξε σχηματισμό, καθώς έπαιξε με δύο επιθετικούς, ωστόσο και πάλι δεν δημιουργήθηκαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των Βοιωτών.

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Νάνγκις  (80’ Γιακουμάκης), Μαρκόβσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Παντελιάδης, Σαβαντογκό, Τσαμπούρης, Μητρόπουλος, Αντιλέχου, Στανόγεβιτς (78’ Καθάριος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπολάκης (77’ Μπολάκης), Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Κοιλιάρας (58’ Κουτσιανικούλης), Νάστος, Κυριακίδης, Κοροβέσης, Ντίνας, Πλατέλλας, Αραβίδης. 

Θυμηθείτε το live του αγώνα 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.