Είχαν «δείξει» το ΟΑΚΑ από την Παρασκευή

SMS
17:56 | 11/08/2020

Η επιλογή του ΟΑΚΑ από πλευράς ΠΑΕ ΟΦΗ επί της ουσίας είχε φανεί από τη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής

Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου την παράσταση «έκλεψε» η αλλαγή του σήματος, αλλά όπως είχαμε τονίσει ειπώθηκαν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα εκτός από το συγκεκριμένο. Ένα από αυτά ήταν το θέμα του γηπέδου για το οποίο είχε μιλήσει ο Ηλίας Πουρσανίδης και είχαμε αναφερθεί σε σχετικό ρεπορτάζ.

«Μπορεί να μη δώσουν άδεια στο γήπεδό μας και δεν υπάρχει εναλλακτική εδώ στην Κρήτη. Τουλάχιστον μέχρι να βελτιωθεί το Παγκρήτιο, ώστε να είναι έτοιμο την επόμενη χρονιά», είχε τονίσει χαρακτηριστικά.

Το όλο θέμα είχε περάσει κάπως απαρατήρητο λόγω της σκόνης που «σήκωσε» το νέο λογότυπο, αλλά επί της ουσίας από την Παρασκευή είχε φανεί ότι ο ΟΦΗ θα πήγαινε σε γήπεδο εκτός Κρήτης ως εναλλακτική για την Ευρώπη.

Όπως έγινε γνωστό, λοιπόν, η λειψυδρία γηπέδων στην Κρήτη είχε ως αποτέλεσμα να δηλώσει δεύτερη έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο είναι μία έδρα που υπηρετεί τα «θέλω» της UEFA.

Όταν τέθηκε το συγκεκριμένο θέμα, ο ΟΦΗ εξ αρχής σκέφτηκε το συγκεκριμένο στάδιο αν και γνώριζε ότι είναι μία ακριβή επιλογή σε σχέση με άλλα γήπεδα στην Αττική.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που δεν πάρει άδεια το «Γεντί Κουλέ» είτε για τον β’ προκριματικό γύρο είτε για επόμενους γύρους αν περάσει, η εναλλακτική έδρα που δήλωσε ο ΟΦΗ και θα παίζει εκεί είναι το ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δήλωσε εναλλακτική έδρα το ΟΑΚΑ ο ΟΦΗ

Η σιωπή του Μπούση «λέει» πολλά


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.