Η σιωπή του Μπούση «λέει» πολλά

ΟΦΗ

Η παρουσία Μιχάλη Μπούση στο ΒΑΚ και η σημασία της

Ο Μιχάλης Μπούσης βρέθηκε στην «πρώτη» του ΟΦΗ τη Δευτέρα στο ΒΑΚ και παρά το γεγονός ότι δεν μίλησε στους δημοσιογράφους «είπε» πολλά περισσότερα με την παρουσία του.

Ο μεγαλομέτοχος της κρητικής ΠΑΕ πήγε στο ΒΑΚ για να δει από κοντά την προπόνηση, την πρώτη για τη νέα σεζόν. Ευδιάθετος, αλλά χωρίς διάθεση να μιλήσει στους δημοσιογράφους, αφού δεν είχε κάτι διαφορετικό να πει σε σχέση με τα πρόσφατα γεγονότα και ό,τι προκάλεσε η αλλαγή του σήματος στον ΟΦΗ. Ο Μιχάλης Μπούσης πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο και στη συνέχεια παρακολούθησε το πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών υπό τις οδηγίες του Σίμου.

Η αλήθεια είναι ότι το αφεντικό του ΟΦΗ επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ ότι θα δώσει το παρών στην «πρώτη, αλλά μας διέψευσε σχετικά με το ενδεχόμενο να μιλήσει στους δημοσιογράφους. Η σιωπή του, βέβαια, δεν σημαίνει απόλυτα κάτι. Η ενόχληση παραμένει για την επίθεση που δέχθηκε από τους λεγόμενους «τιμητές», άγνωστο είναι αν θα αναχωρήσει και πότε από το Ηράκλειο, αλλά ο εκνευρισμός από τα σενάρια... καταστροφής έχει μία μεγάλη απόσταση.

Ο Μιχάλης Μπούσης δεν είναι άνθρωπος (πόσο μάλλον επιχειρηματίας) που μπορεί να παρατήσει κάτι τόσο εύκολα. Ο θυμός είναι θυμός, αλλά και το πρότζεκ είναι πρότζεκτ. Και να είστε σίγουροι ότι στον ΟΦΗ δεν επικρατεί... πανικός, τουλάχιστον δεν αντικρίσαμε κάτι τέτοιο στην «πρώτη» το απόγευμα της Δευτέρας. Αντίθετα υπήρχαν χαμόγελα, οι επικεφαλής ήταν ευδιάθετοι και αισιόδοξοι για τη νέα χρονιά και ο Μπούσης έδειχνε να απολαμβάνει το δημιούργημά του.

Σίγουρα, όμως, το ότι δεν θέλει να μιλήσει είναι ένα ζήτημα. Είτε γιατί δεν θέλει να ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά είτε γιατί έτσι εκφράζει τον εκνευρισμό του για όσα έγιναν και δεν αφορούν φυσικά τον υγιή αντίλογο για το νέο σήμα. Το λέει και ο τίτλος: Η σιωπή του Μπούση «λέει» πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην «πρώτη» ο Μπούσης

«Κλικ» από το ΒΑΚ

Οι δηλώσεις του Σίμου

Οι δηλώσεις του Βούρου

Το ιδιαίτερο μήνυμα του Σίμου στους παίκτες στα αποδυτήρια

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.