Είναι αρχηγός και φαίνεται…

ΟΦΗ

Ο Πραξιτέλης Βούρος εξελίσσεται σε ηγέτη του ΟΦΗ στα μετόπισθεν.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός από την προετοιμασία φάνηκε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που επαλήθευσε και στην πρεμιέρα στο «Βικελίδης», απέναντι στον Άρη.

O Μυτιληνιός ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και αποτέλεσε ένα βασικό λόγο, που ο Όμιλος κράτησε το μηδέν μέχρι το φινάλε της συνάντησης.

Ο «Πράξι» δείχνει χαρακτήρα και γι’ αυτό, αν και σχετικά νέος στην ομάδα, φοράει ήδη το περιβραχιόνιο. Τόσο στο πρόσφατο φιλικό με τον Εργοτέλη, όσο και απέναντι στους Θεσσαλονικείς, ήταν ο capitano του ηρακλειώτικου συλλόγου.

Οι πληροφορίες έτσι κι αλλιώς αναφέρουν ότι στο θέμα των αρχηγών του ΟΦΗ αναμένονται αλλαγές, καθώς θα μπουν νέα πρόσωπα, ενώ κάποια δε θα συνεχίσουν.

O Βούρος, όπως και να’ χει, φαίνεται ότι είναι έτοιμος ν’ αναλάβει ευθύνες και να ηγηθεί της άμυνας του Ομίλου. Διαθέτει προσωπικότητα, ικανότητες και πάθος και εμπνέει σιγουριά.

Ακόμη και την περυσινή-την πρώτη του-χρονιά στην ομάδα, όπου τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά, πραγματοποίησε αρκετές θετικές εμφανίσεις και αποδεικνύεται μία από τις σημαντικότερες προσθήκες των τελευταίων ετών.

Στο διάστημα που βρίσκεται στον ΟΦΗ, έχει καταφέρει να δεθεί με την ομάδα και παρουσιάζει ψυχικά αποθέματα και αγωνιστικές αρετές, που τον κάνουν σημαντικό για το κλαμπ.

Αυτό έπραξε και τη Δευτέρα (13/09) κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Αν και είχε δύσκολο έργο με τον θηριώδη Καμαρά, βγήκε κερδισμένος στις περισσότερες «μονομαχίες» που έδωσε.

Εμπνέει σιγουριά και ξεκάθαρα στην ιεραρχία των στόπερ βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στο Νο1. Ο ΟΦΗ στο πρόσωπο του έχει βρει έναν σοβαρό αμυντικό, που παρέχει ασφάλεια και ανταποκρίνεται εξαιρετικά στα καθήκοντα του.

Το γεγονός, μάλιστα, πως μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της άμυνας, τον κάνει ακόμη πιο πολύτιμό για τους «ασπρόμαυρους».

Εκεί, άλλωστε, αγωνίστηκε στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης με τον Άρη και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα και έβγαλε εις πέρας την αποστολή του με απόλυτη επιτυχία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Sold Out: Το Post Game της πρεμιέρας και ο σχολιασμός του Άρης-ΟΦΗ

Για περάστε απ’ το Γεντί Κουλέ: Ο ΟΦΗ... ξανασυστήθηκε!

Ατσάλινος ο ΟΦΗ στο «Βικελίδης»!

Άρης-ΟΦΗ 0-0: Τα highlights του αγώνα

Πώς είδε ο Νιόπλιας τον ΟΦΗ και τι είπε για το αποτέλεσμα

Το χαμένο τετ α τετ του Καστάνιος

Όλα τα ρεπορτάζ από το Άρης-ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.