Είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ ξεμένει από παίκτες σε κομβικές θέσεις, ενώ η αναμονή για τις επόμενες μεταγραφές συνεχίζεται.

To πρόβλημα των απουσιών για τον Νίκο Νιόπλια έρχεται να γιγαντωθεί με τους τραυματισμούς Νέιρα και Τοράλ, τους οποίος ο προπονητής του ΟΦΗ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Τρία ματς έχει να δώσει ο Όμιλος μέχρι να έρθει αυτή. Το κυριακάτικο με τον Βόλο, με τον Παναιτωλικό εντός έδρας και με τον ΠΑΟΚ επίσης εντός έδρας. Κι εδώ έρχεται να αναδειχθεί το μεγάλο πρόβλημα του ΟΦΗ σε ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι με τις απουσίες των δύο «μαέστρων» του.

Με τον Μπουζούκη μοναδικό παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση και τη μεταγραφική περίοδο ανοιχτή έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, γεννάται το ερώτημα αν ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή για τον άξονα και δη το μεσοεπιθετικό κομμάτι ή το πλάνο δεν αλλάζει αναφορικά με τον εξτρέμ και τον φορ.

Μην ξεχνάτε πως η Κρητική ομάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα και στα «φτερά», με μοναδικό διαθέσιμο τον Καμάου και πάντα ερωτηματικό τον Τσιλιανίδη, όπερ σημαίνει πως στο Πανθεσσαλικό, στο ματς της Κυριακής, θα πάει με ένα σχήμα «do or die»... κι ο Θεός βοηθός.

Ο ΟΦΗ καλά-καλά δεν έχει να συμπληρώσει 20άδα, η ενδεκάδα είναι μία σπαζοκεφαλιά για τον Νίκο Νιόπλια, από τη μέση και μπροστά τα κενά είναι τεράστια και άπαντες βρίσκονται σε αναμονή για την επόμενη μεταγραφή. Θεωρητικά, βάσει των όσων ειπώθηκαν στη συνάντηση των Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά με τους δημοσιογράφους, την τρέχουσα εβδομάδα θα είχαμε την επόμενη προσθήκη. Είμαστε ήδη στην Πέμπτη και... φως στο τούνελ δεν βλέπουμε.

Το δεδομένο είναι πως ο ΟΦΗ πάει σε μία τριάδα αγώνων μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος με την ελπίδα... να βγει ζωντανός, να μαζέψει ό,τι μπορεί μετά το κακό ξεκίνημα ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος τον Οκτώβριο και με τις μεταγραφές που θα έχουν γίνει (αλλά και με τις επιστροφές των τραυματιών) να δούμε έναν κανονικό ΟΦΗ. Με την ευχή να μην έχει ανοίξει επικίνδυνα η ψαλίδα στον βαθμολογικό πίνακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θλάση ο Νέιρα

Πλήγμα και με Τοράλ

Ο ΟΦΗ, τα χτυπητά κενά κι ο φόβος να είναι ο φετινός Ατρόμητος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.