​«Είναι τρελός ο πρόεδρος!»

09:30 | 01/02/2023

Ο Δημήτρης Καρυωτάκης γράφει για τον δεύτερο έρωτα του Μιχάλη Μπούση με τον ΟΦΗ και τις απαντήσεις που έδωσε.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Ο ΟΦΗ ζει στους ρυθμούς της άφιξης του Βραζιλιάνου Φελίππε και η ομάδα πάει το Σάββατο στον σημαντικό αγώνα με τον ΠΑΣ με τις πλέον ιδανικές συνθήκες.

Έχοντας μεταμορφωθεί από νάνο σε γίγαντα, παίρνοντας αποτελέσματα εκεί που δεν το φανταζόμασταν κι έχοντας έναν προπονητή που κατόρθωσε μέσα σε τρεις μήνες όχι μόνο να τη μεταλλάξει αλλά και να γίνει ένας από εμάς! Με ψυχή ομιλήτη, ομάδα καθρέπτη του χαρακτήρα του, που δεν θα διστάσει να βάλει κάθε ψεκασμένο ψεύτο δημοσιογράφο στη θέση του στις συνεντεύξεις τύπου.

Φαντάζουν τόσα πολλά μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα που θυμίζει λίγο τη νεκρανάσταση του Λαζάρου κι ας απέχουμε τρεις μήνες από τη Μεγαλοβδομάδα.

Τίποτε απ’ όλα αυτά όμως δεν θα συνέβαινε αν δεν υπήρχε η ολική ανατροπή με τον ηγέτη της ομάδας Μιχάλη Μπούση. Ο Big Mike πήγε κι ήλθε με το θέμα της παραμονής του στην ομάδα. Αγάπησε, καψουρεύτηκε, χολώθηκε, ξενέρωσε κι ήταν έτοιμος να τα σπάσει όλα και να φύγει. Εκείνη η ατάκα με τον πατέρα του που τον συμβούλεψε να σηκωθεί και να φύγει, ακόμα ηχεί στα αυτιά μας σαν ένας συναγερμός πως το πράγμα χάλασε επικίνδυνα.

Επειδή όμως ο πρόεδρος Ελληνοαμερικάνος είναι και αμερικανάκι δεν τον λες, το βάλε πείσμα! Ήταν ίσως κι ένα ενδοοικογενειακό στοίχημα να μην φύγει αποτυχημένος από ένα project που το πίστεψε στην αρχή, αλλά κινδύνεψε να τον βάλει από κάτω καθώς έβλεπε πως δεν του έβγαινε. Και αποφάσισε να ξαναστήσει από την αρχή το μαγαζί, δίνοντας γη και ύδωρ στο Νταμπράουσκας κι εμπιστευόμενος τον πιο σημαντικό από τους συνεργάτες του (και ειρρήσθω εν παρόδω τον πρώτο και μόνο που επέλεξε ο ίδιος) το Μηνά Λυσσάνδρου.

Το πείραμα με το δίδυμο των επαγγελματιών πέτυχε. Τα αποτελέσματα, έργο σκληρής δουλειάς και οργανωμένου σχεδίου απέδωσαν άμεσα και η ομάδα βγάζει υγεία, πίστη κι εμπιστοσύνη από τον κόσμο της. Ε, δεν ήθελε πολύ ο Μπούσης να ξανά ερωτευτεί για δεύτερη φορά την πρώτη του αγάπη. Στο τσακ μπαμ προχώρησε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ικανοποίησε όλα τα μεταγραφικά θέλω του προπονητή και για πρώτη φορά στην ιστορία του στον ΟΦΗ έκανε λόγο, προαναγγέλλοντας την, για μεταγραφή - βόμβα της ομάδας, τον Φελίππε.

Όλα δείχνουν πως οι σκοτεινές μέρες του ΟΦΗ και του Μπούση ανήκουν στο παρελθόν. Όλα φανερώνουν πως και ο πρόεδρος εκτός από τον κόσμο της ομάδας, γουστάρει αυτό που βλέπει κι όλα μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως πράγματι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Μπορεί λοιπόν όπως γράφαμε ο Λιθουανός μέσα σε τρεις μήνες να έγινε τραγούδι στα στόματα των οπαδών, αλλά ένα ρεφρέν (όπως είναι τρελός ο πρόεδρος) το αξίζει και ο Μιχαλάκης το Σάββατο από τους τρελαμένους οπαδούς του ΟΦΗ. Τι λέτε δεν το δικαιούται;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λουίζ Φελίπε: Ανακοινώθηκε και μπαίνει αμέσως στις προπονήσεις!

Φελίπε: «Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον ΟΦΗ»

Το ιστορικό deal με Φελίπε και ο ΟΦΗ που μεγαλώνει

Πήρε Χριστογεώργο ο ΟΦΗ

Η αποθέωση και η ευθύνη του Νταμπράουσκας προς τον κόσμο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.