Εισιτήρια μόνο διαδικτυακά το πρωί της Τρίτης

18:39 | 05/08/2019

Η διακοπή του ρεύματος φέρνει μια αναγκαστική αλλαγή στην έκδοση των διαρκείας.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ ΟΦΗ ενημέρωσε τον κόσμο της ότι λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση την Τρίτη (06/08)  από τις 7 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι, δεν θα είναι εφικτή η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία τα ης ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Αυτό σημαίνει ότι οι φίλοι του Ομίλου μπορούν να τα προμηθευτούν αύριο το πρωί μόνο διαδικτυακά, καθώς από τις 15.00 η διαδικασία έκδοσης από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ θα πραγματοποιείται κανονικά.

Αναλυτικά: «Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι λόγω διακοπής στην ηλεκτροδότηση, που ανακοίνωσε η ΔΕΔΔΗΕ για αύριο, Τρίτη (6/8), από τις 07:00 το πρωί ως τις 15:00 το μεσημέρι, δεν θα είναι δυνατή η έκδοση εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (www.ofi1925.gr), από την ιστοσελίδα της Ticketmaster (www.ticketmaster.gr) και από το τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster στο 210 8938111.

Από τις 15:00 και μετά η διαδικασία έκδοσης από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» θα πραγματοποιείται κανονικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τα διαρκείας

Ο ΟΦΗ έχει αντίπαλο για τον Γιακουμάκη

Προπόνηση χωρίς «σάμπα» στον ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.