Είτε θα πάρει τα πάνω του, είτε φτου κι απ' την αρχή!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την Πέμπτη (17.00) τον Ατρόμητο σε ένα ματς που οι 3 βαθμοί της νίκης δίνουν πολλά περισσότερα.

Η επανέναρξη των πρωταθλημάτων βγάζει ξανά τα... κομπιουτεράκια. Ο ΟΦΗ παίζει την προσεχή Πέμπτη εντός έδρας με τον Ατρόμητο και στόχος είναι η νίκη για να δώσει συνέχεια μετά το τρίποντο με τον Λεβαδειακό, αλλά και για να αφήσει πίσω του τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που τόσο τον ταλαιπώρησαν.

Εκτός αυτού, μία νίκη με την ομάδα του Περιστερίου δίνει την απαιτούμενη ώθηση για τα back to back παιχνίδια που έχει ο ΟΦΗ το προσεχές διάστημα. Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο στις 28/12, Βόλος στο "Γεντί Κουλέ", με το νέο έτος στις 3 Γενάρη, Παναιτωλικός στο Αγρίνιο στις 9 και ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 14.

Μία τετράδα αγώνων που έχει τις δυσκολίες της, αλλά έχει και τις ευκαιρίες της. Ο ΟΦΗ παίζει με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ εκτός που δεδομένα θεωρούνται ματς υψηλών απαιτήσεων. Ενδιάμεσα, όμως, έχει τον Βόλο στην έδρα του και τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Παιχνίδια που έχουν τον χαρακτήρα του "must win" αν ο ΟΦΗ θέλει να κοιτάξει πιο ψηλά στον δεύτερο γύρο. Παιχνίδια στα μέτρα του που μπορεί να τον εκτοξεύσουν στη βαθμολογία.

Μην ξεχνάτε πως ο ΟΦΗ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στο -6 από την 7η θέση. Ας μη μπούμε στη διαδικασία των "αν" και των υποθετικών σεναρίων (τι θα γινόταν αν κέρδιζε έστω Λαμία και Ιωνικό στην έδρα του) και που θα βρισκόταν στη βαθμολογία. Τώρα σημασία έχει το παρόν και ο ΟΦΗ μπαίνει στο β' γύρο πρωτίστως με στόχο το τρίποντο την Πέμπτη απέναντι στον Ατρόμητο (5 βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες) που θα του δώσει την ώθηση και το ψυχολογικό πλεονέκτημα για τη δύσκολη συνέχεια και δη το ματς στη Λεωφόρο, το τελευταίο πριν αποχωρήσει το 2022.

Τα επόμενα παιχνίδια του ΟΦΗ:

Παναθηναϊκός εκτός - 28/12

Βόλος εντός - 03/01

Παναιτωλικός εκτός 09/01

ΠΑΟΚ εκτός 14/01

Η βαθμολογία από την 7η θέση και κάτω:

Παναιτωλικός 16

Ατρόμητος 15

Αστέρας Τρίπολης 13

ΟΦΗ 10

Λαμία 9

ΠΑΣ Γιάννινα 9

-----------------------

Λεβαδειακός 7

Ιωνικός 7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διπλή προπόνηση για τον ΟΦΗ, χωρίς απουσίες

Αυτό είναι το βασικό που θέλει να αλλάξει στον ΟΦΗ ο Νταμπράουσκας


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.