Εκδόθηκε η βίζα, έτοιμος για ντεμπούτο ο Γιακουμάκης!

SMS

Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε στα social media ότι σήμερα (03/03) το πρωί εγκρίθηκε η βίζα εργασίας του κρητικού επιθετικού, δίνοντάς του το δικαίωμα να ξεκινήσει να συμμετέχει στις προπονήσεις και να παίζει σε επίσημους αγώνες στο MLS

Αποτελεί την μεταγραφή που έκανε ''θόρυβο'' στο MLS. Ο Γιώργος Γιακουμάκης πήρε την απόφαση να μετακομίσει στις ΗΠΑ για να συνεχίσει την καριέρα του, πλέον έφτασε η ώρα για το επίσημο ντεμπούτο του.

Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος (26/02) δεν έδωσε το παρών, απέναντι στους Σαν Χοσέ, εξαιτίας της βίζας.

Ο κρητικός φορ μετακόμισε πρόσφατα στην αμερικάνικη ομάδα παίρνοντας μεταγραφή από τη Σέλτικ, όμως η διαδικασία της έκδοσης βίζα δεν είχε ολοκληρωθεί. Πλέον, η γραφειοκρατία επιτέλους διευθετήθηκε, ο Γιακουμάκης δικαιούται να συμμετάσχει στην αποστολή της Ατλάντα Γιουνάιτεντ στην Κυριακάτικη (ξημερώματα) αναμέτρηση με το Τορόντο, με την Ατλάντα να ανακοινώνει μέσα από τα social media ότι το η βίζα εκδόθηκε.

Ο Γιακουμάκης έπαιξε τελευταία φορά σε επίσημο ματς στις 7 Ιανουαρίου, για 27 λεπτά εναντίον της Κιλμάρνοκ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ μοιάζει απίθανο να ξεκινήσει το παιχνίδι, πιθανότατα ίσως έρθει από τον πάγκο, αφού πρώτα οριστικοποιηθεί η είσοδος του στην αποστολή της ομάδας.


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.