Έκλαψε ο Τσιτσιπάς

20:17 | 11/06/2021

Στις δηλώσεις του για τη μεγάλη του πρόκριση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε ιστορία, αφού πέρασε στον τελικό του φημισμένου Roland Garros, μετά τη νίκη του επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μάλιστα, ήταν πολύ συγκινημένος στις δηλώσεις του στο «Φιλίπ Σατριέ», λίγες στιγμές μετά τον θρίαμβο του, και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του. Αναλυτικά τόνισε:

«Αν σκεφτώ τις ρίζες μου, από που έρχομαι από ένα μικρό μέρος της Αθήνας, είχα όνειρο να παίξω στο Roland Garros, ποτέ δε φανταζόμουν….

Ήταν τόσο έντονο στο πέμπτο σετ το πρώτο game. Ήταν το πιο σημαντικό. Έμεινα ζωντανός. Είχα το κοινό μαζί μου, μου έδειξε υποστήριξη.

Αισθάνθηκα ότι υπήρχε ακόμη ελπίδα. Το μόνο πράγμα που θύμιζα στον εαυτό μου είναι ότι έπρεπε να βγω έξω και να δώσω τη μάχη μου. Αυτή η νίκη για μένα είναι η πιο σημαντική στην καριέρα μου.

Ήταν πολλοί Έλληνες στο γήπεδο σήμερα. Άκουσα πολλά ελληνικά σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό να τους έχω εδώ για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Η Ελλάδα είναι μέρος της παγκόσμιας τενιστικής κοινότητας. Η Μαρία κι εγώ έχουμε κάνει πολλή δουλειά για να το επιτύχουμε αυτό».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.