«Έκλεισε» το φιλικό με Δόξα Δράμας

20:07 | 28/08/2018

Ένα ακόμη φιλικό θα δώσει την προσεχή Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου (17:30) ο Πλατανιάς, στην έδρα της Δράμας με την τοπική ομάδα.

Σε ότι αφορά τα θέματα της προετοιμασίας, ο Νίλι αναμένεται να βρίσκεται απόψε στη Θεσσαλονίκη και από την Τετάρτη θα ξεκινήσει να προπονείται με τον Πλατανιά.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

«Το δεύτερό της φιλικό παιχνίδι δίνει αύριο Τετάρτη (30/8) η ομάδα μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τον ΑΣ Γιαννιτσά στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης στις 6.00μ.μ..

Επίσης οριστικοποιήθηκε το φιλικό με την Δόξα Δράμας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (3/9) στο γήπεδο της Δράμας, στις 5:30μ.μ.. Η αποστολή της ομάδας μας θα ταξιδέψει από την Κυριακή στην πόλη.

Οσον αφορά στην προετοιμασία, ο Ρουσσάκης ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και από αύριο αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του κ.Κάμπος. Μικρό πρόβλημα, λόγω της κούρασης, αντιμετωπίζει ο Σινγκ, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Νίλι, αναμένεται να φτάσει απόψε στη Θεσσαλονίκη, όπου θα τον υποδεχτεί ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Αμανατίδης και από αύριο ο Ισπανός θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.