Έκοψαν την πίτα τους παρουσία υψηλών προσκεκλημένων

SMS
12:30 | 23/02/2022

Ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης έκοψαν την πίιτα παρουσία του προέδρου της ΕΟΚ αλλά και επίτιμων προσκεκλημένων

Σε μια όμορφη εκδήλωση, το Σάββατο 19/02/2022 στο "Rotonda Private Hall" στο Ηράκλειο, παρουσία των μελών τους και εκλεκτών προσκεκλημένων, έκοψαν την πίτα τους ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης.

Για την εκδήλωση απέστειλε χαιρετισμό και ευχές ο Υφυπουργός Αθλητισμού κος Αυγενάκης Λευτέρης ο οποίος δεν κατάφερε να παρευρεθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ κος Λιόλιος, ο Γεν. Γραμματέας της Ε.Ο.Κ κος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.ΚΑ.Σ.Κ κος Μπάμπης Μαρκάκης, η Πρόεδρος του Σ.Κ.Κ.Α κα Τάνια Μερίκα, ο Γεν. Γραμματέας του Σ.Κ.Α.Α κος Αναστασόπουλος Τάσος, το μέλος της ΟΔΚΕ κος Ντάβαρης, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης κος Πιτσούλης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κος Βαρδαβάς Κώστας, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κος Γιάννης Σέγκος., ο Πρόεδρος του ΕΑΚΗ κος Ζερβός Λευτέρης. ο ειδικός σύμβουλος της ΕΟΚ κος Χριστοδούλου Χ., ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ, κος Πιτσίλκας, κος Μουζάκης, κος Μπήτης, ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ κκ Μαγκανάς Α, κος Ευαγγελινός Δ., κος Ναλετάκης Γ.,

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι 8 Διεθνής Διαιτητές που συμμετείχαν στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας κκ Κορομηλάς Η. Φούφης Ι., Παπαπέτρου Π., Πιτσίλκας Β., Πουρσανίδης Γ., Κάρδαρης Τ., Τσαρούχα Β., Τσολάκος Μ.

Τα μέλη των Συνδέσμων και οι καλεσμένοι, απόλαυσαν μια εξαιρετική βραδιά επιβεβαιώνοντας ότι οι άνθρωποι του μπάσκετ είναι μια δεμένη οικογένεια, και στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και έξω από αυτούς.

Ο ΣΥ.Κ.ΚΑ.Κ. τίμησε την κα Βαρούχα Ανθή και την κα Καπετάνιου Ελένη για τα 20 χρόνια προσφορά τους στο Σύνδεσμο, καθώς και την κα Ελευθερία Σφιγκάκη, για τα 10 χρόνια προσφορά της στο Σύνδεσμο.

Η ατμόσφαιρα της εκδήλωσης έγινε έντονα συγκινησιακή όταν ο ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ ανακήρυξε τον κο Δ. Ευαγγελινό σε Eπίτιμο Πρόεδρο του ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στο Σύνδεσμο και στον αθλητισμό, για το ήθος, την αξιοπρέπεια του, τις αρχές και τις αξίες του που χαρακτηρίζουν όλη την μέχρι τώρα πορεία του στο χώρο. Την απονομή της τιμητικής πλακέτας έκανε ο Πρόεδρος της ΕΟΚ κος Λιόλιος Ευάγγελος ενώ δίπλα του βρέθηκαν εκλεκτοί του φίλοι και συνάδελφοι που πορεύεται μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.