Εξετάζει Βέργο ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ποια είναι τα δεδομένα με το ενδεχόμενο ο νεαρός επιθετικός να παραχωρηθεί δανεικός στον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, ο Νίκος Βέργος δεν αποκλείεται να συνεχίσει την τρέχουσα σεζόν την καριέρα του στον ΟΦΗ από τον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού, αλλά και οψιόν αγοράς για το τέλος της χρονιάς σε περίπτωση που η κρητική ομάδα θέλει να τον κρατήσει.

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά: όπως είναι γνωστό, ο νεαρός επιθετικός δεν είναι στα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ο οποίος θεωρεί ότι με Μακέντα, Περέα, Καμπετσή και Κονάν είναι γεμάτος στην επίθεση και έτσι βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Ο ίδιος θα επιθυμούσε να βρει κάτι στο εξωτερικό, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό φαντάζει δύσκολο, ενώ τις τελευταίες ώρες φαίνεται να έχει προκύψει και η περίπτωση του ΟΦΗ, χωρίς όμως κάτι «χειροπιαστό».

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες από Αθήνα, η κρητική ομάδα εξετάζει την περίπτωση του νεαρού φορ, χωρίς να έχει καταλήξει και χωρίς φυσικά να βιάζεται, αφού όπως είναι γνωστό δεν «καίγεται» να αποκτήσει επιθετικό κάτι που ξεκαθαρίστηκε όταν «ναυάγησε» η περίπτωση του Γιακουμάκη. Ο Βέργος είναι μία λύση που εξετάζεται ως εναλλακτική έχοντας τα στοιχεία εκείνα που αρέσουν στους επικεφαλής της κρητικής ΠΑΕ: είναι νεαρός, έχει μέλλον, έχει φιλοδοξίες και είναι πολύ καλός χαρακτήρας. Στον Παναθηναϊκό έχουν να λένε για αυτό το κομμάτι, αφού ήταν ένα παιδί που δούλευε σκληρά χωρίς ποτέ να δημιουργήσει προβλήματα.

Αν ο ΟΦΗ προχωρήσει με την περίπτωσή του και αποτελέσει μία προσθήκη της ύστατης στιγμής -χωρίς πάντως να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση επί του θέματος από πλευράς Ομίλου που συνεχίζει στη μυστικοπάθεια μέχρι να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στα μεταγραφικά- τότε αναμένεται να μπει και σχετική οψιόν αν και εφόσον στο τέλος της συνεργασίας οι άνθρωποι του ΟΦΗ μείνουν ευχαριστημένοι και θέλουν να τον κρατήσουν.

Για τον Βέργο, πάντως, έχουν εκδηλώσει αρκετές ομάδες ενδιαφέρον από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι είναι εκτός πλάνων του Δώνη. Τόσο από τη Super League 1 όσο και από τη Super League 2, ενώ κάποιοι εμπλέκουν πιο συγκεκριμένα τον Ατρόμητο αν και εδώ υπάρχουν φήμες ότι ο Αναστασίου θέλει -δανεικό- τον Καμπετσή.

Το σίγουρο είναι ότι ο Νίκος Βέργος δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και στα τελευταία 24ωρα που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής σεζόν, οι «πράσινοι» αναζητούν ομάδα για να τον παραχωρήσουν δανεικό. Αν τελικά ο ΟΦΗ προχωρήσει στην πράξη και ενδιαφερθεί επισήμως για τον παίκτη, θα φανεί σύντομα. Το γεγονός, όμως, ότι οι «μελανόλευκοι» δεν «καίγονται» για επιθετικό (πιο πολύ «καίγονται» τη δεδομένη χρονική στιγμή να κλείσουν το θέμα των στόπερ), τα αφήνει όλα ανοιχτά. «Καπνός» υπάρχει, μένει να δούμε αν θα υπάρξει και «φωτιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ενίσχυση πριν τον ΟΦΗ για τον Παναθηναϊκό

ΟΦΗ - Κουτρουμπής: Η «σχέση», η παράδοση και η συγκυρία

Τα διπλά του ΟΦΗ επί του Παναθηναϊκού

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.