Eξήρε Αραβίδη ο Παπαδόπουλος

19:10 | 30/10/2018

Στάθηκε στο πάθος και στην ενέργεια του Χρήστου Αραβίδη, ο Νίκος Παπαδόπουλος στη συνέντευξη τύπου

Ο ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον Αραβίδη, που σημείωσε χατ-τρικ, επιβλήθηκε 3-0 της Νίκης Βόλου και «αγκάλιασε» την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη συνέντευξη τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον αγώνα, στη σημασία του Κυπέλλου ενώ έκανε αναφορές ιδιαίτερες στο Μιχάλη Αραβίδη.

Aναλυτικά οι αναφορές του:

«Στο σημερινό παιχνίδι δύο ήταν τα ζητούμενα, το ένα ήταν να πάρουν χρόνο συμμετοχής ορισμένοι παίκτες και ο δεύτερος είναι γιατί μας ενδιαφέρει το κύπελλο και να πάμε όσο πιο μακρυά γίνεται. Προηγηθήκαμε γρήγορα με έναν παίκτη που η ψυχολογία του το είχε ανάγκη το γκολ και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Η χημεία της ομάδας στην συνέχεια δεν ήταν τόσο καλή όμως γενικά από την προσπάθεια κάποιων παιδιών έμεινα ευχαριστημένος και η ουσία είναι ότι πήραμε τη νίκη».

Στη συνέχεια μίλησε για το προσεχές ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή: «από αύριο έχει συγκέντρωση και δουλειά για την Κυριακή όπου ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι βάσει των όσων έχουμε δει. Θα δουλέψουμε τόσο ώστε να είμαστε καλοί αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που θα παίζει άμυνα μέσα στο γήπεδο και ίσως αυτό να συμβεί πρώτη φορά. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι, για εμένα είναι διαφορετική και η στρατηγική που θα ακολουθήσουμε. Πιθανόν ο Βουό να είναι έτοιμος την Κυριακή».

Ο τεχνικός του ΟΦΗ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Χρήστο Αραβίδη, ο οποίος επανήλθε στα γκολ μετά από 16 μήνες και μάλιστα με χατ-τρικ: «Με τον Χρήστο έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, έχει ενταχθεί στην ομάδα σιγά – σιγά και χθες μιλήσαμε ότι πρέπει να αρχίζει να σκοράρει και να βγάζει 90λεπτα. Όταν ένας παίκτης λείπει τόσο καιρό είναι σίγουρο να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα αλλά χρειαζόμαστε το πάθος και την ενέργεια του».

Δείτε επίσης:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.