Έξι μετάλλια και ατομικά ρεκόρ για τα ''Δελφίνια''

20:07 | 24/02/2022

Τα Δελφίνια κατέκτησαν 6 μετάλλια (5 Ασημένια και 1 Χάλκινο), έκαναν Ατομικά Ρεκόρ, πήραν 8άδες και 16άδες σε ατομικά αγωνίσματα.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν τα Δελφίνια στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Νοτίου και Βορείου Ελλάδας για τις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων, που διεξήχθη στις 18-19-20 Φεβρουαρίου 2022, στο ΟΑΚΑ και στο ‘Ποσειδώνιο’.

Η κολυμβήτρια που ξεχώρισε ήταν η Κάλια Κανόγκα με 3 Ασημένια μετάλλια στα 200μ., 400μ. και 800μ. Ελεύθερο και έδειξε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά της.

Η Ραφαέλλα Χαϊνάκη που φέτος ήρθε στα Δελφίνια και δόθηκε με μεταγραφή στον ΑΝΟΑργυρούπολης, κατέκτησε 1 Ασημένιο και 1 Χάλκινο μετάλλιο στις σκυτάλες 4x100 Ελεύθερο mixed Εφήβων-Νεανίδων και 4x100 Μ.Ο. mixed Εφήβων-Νεανίδων.

Το 6ο μετάλλιο των Δελφινιών ήρθε από τον Βορρά με τον Φραγκάκη Μανώλη να κατακτά το Ασημένιο μετάλλιο με την σκυτάλη 4x200 Ελεύθερο Παίδων, του ΟΘΑΚαβάλας.

Στην ανακοίνωση των Δελφινιών αναφέρεται:

Η προσπάθεια επανάκαμψης των αθλητών μας, των προπονητών μας, των γονέων και του Σωματείου μας, ήταν τεράστια και επιβραβεύτηκε με αυτή τη σπουδαία εμφάνιση στο Χειμερινό Πρωτάθλημα. Η συνέχεια θα είναι σίγουρα καλύτερη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.