«Έξι μήνες απλήρωτοι στον Εργοτέλη»

18:25 | 10/05/2022

Τι έγινε στην εκδίκαση των προσφυγών των Ποζατζίδη, Μπουρσέλη, Τσέλιου, Μποτέ κατά του Εργοτέλη.

Στις 11 Απριλίου ο Εργοτέλης είχε εξασφαλίσει αναβολή συζήτησης στις προσφυγές των Στέλιου Ποζατζίδη, Αντώνης Μπουρσέλη, Ηλία Τσέλιου και Αρτούρ Μποτέ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα flnews.gr, στις 9 Μαϊου, χθες Δευτέρα, η ΠΑΕ έλαμψε δια της απουσίας της στη συνεδρίαση της ΠΕΕΟΔ και όλες οι υποθέσεις εκδικάστηκαν ερήμην. Οι συνολικές διεκδικήσεις, 64.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος των Ποζατζίδη, Μπουρσέλη, Μανώλης Αλαφραγκής ανέφερε ότι:

«Τους οφείλονται μισθοί και δόσεις έξι μηνών, από τον Οκτώβριο έως και τον Μάρτιο». Ο πρώτος διεκδικεί 17.000 ευρώ και ο δεύτερος 17.900. Ως μάρτυρας κατέθεσε ο Ηλίας Κακαράς, ο οποίος είπε για τον Ποζατζίδη: «Πριν από ένα μήνα του έγινε πρόταση να παραιτηθεί της προσφυγής και να λάβει μια αποζημίωση για να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, η πρόταση ήταν πάρα πολύ χαμηλή».

Για τον Μπουρσέλη ο Κακαράς είπε: «Για τη φετινή σεζόν έχει πάρει 5.500 ευρώ παρότι έχει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο. Είναι έγκυος η γυναίκα του και καταλαβαίνετε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη». Τόσο ο Ποζατζίδης όσο και ο Μπουρσέλης έχουν κάνει και καταγγελία, ώστε να μείνουν ελεύθεροι.

Στην υπόθεση του Ηλία Τσέλιου ο δικηγόρος του, Αντώνης Βογιατζάκης υπενθύμισε στην Επιτροπή ότι είχε προειδοποιήσει στην προηγούμενη αναβολή ότι η ΠΑΕ επρόκειτο να ερημοδικαστεί και τόνισε: «Ο Εργοτέλης εξόφλησε τις οφειλές της πρώτης σεζόν, αλλά απομένει ένα σεβαστό ποσό για τη σεζόν 2020-21. Έγιναν μόνο κάποιες μικρές καταβολές. Του οφείλεται το ποσό των 24.033 ευρώ».

Συζητήθηκε, τέλος, ερήμην της ΠΑΕ η προσφυγή του Αρτούρ Μποτέ. Ο νομικός Αντώνης Βογιατζάκης περιόρισε τις διεκδικήσεις στις 5.000 ευρώ, ενώ αιτήθηκε και τους τόκους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Τουτζάρης: Έφυγε κι άφησε πίσω του συντρίμμια...


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.