Εξωραϊσμός και καθαριότητα εντός και εκτός ΒΑΚ

13:38 | 02/07/2018

Με τα έργα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο να έχουν ολοκληρωθεί και να περιμένει να υποδεχθεί τους ποδοσφαιριστές ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, έγινε συνολική καθαριότητα του χώρου εξωτερικά.

Συνεργεία καθαριότητας των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου, εξοπλισμένα με ειδικά μηχανήματα, σκούπες και υδροφόρες, προχώρησαν σε συνολικό καθαρισμό του εξωτερικού χώρου περιμετρικά.

Με ανακοίνωσή της: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τις υπηρεσίες καθαριότητας και τεχνικών έργων των Δήμου Ηρακλείου και Γαζίου».

Παράλληλα είναι εντυπωσιακή η αλλαγή και σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του κτιριακού συγκροτήματος του ΒΑΚ, έπειτα από τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε όλους τους χώρους.

Τα αποδυτήρια, τα γραφεία του προπονητή και των συνεργατών του, ο χώρος του ιατρικού επιτελείου και της αποκατάστασης των αθλητών, ο χώρος ιματισμού, η αίθουσα παγοθεραπείας, αλλά και η διαμόρφωση του χώρου υποδοχής, ο οποίος ανακαταστευάστηκε και θα λειτουργήσει ως  ένα μίνι-εστιατόριο για τους παίκτες του ΟΦΗ, δεν θυμίζουν σε τίποτα την εικόνα που είχαμε συνηθίσει στο ΒΑΚ.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ όπως τονίζουν οι άνθρωποί της, θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις, ώστε το αθλητικό κέντρο, να είναι ένα «κόσμημα» για το σύλλογο.

* Οι φωτογραφίες είναι από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.