Μία ομάδα μόνος του ο Τοράλ όταν είναι καλά

10:30 | 21/04/2024

Ο ΟΦΗ ​κέρδισε με «μάγο» Τοράλ και μπορεί να σκέφτεται την επόμενη μέρα - Του Δ. Καρυωτάκη.

Κέρδισε και μπορεί να σκέφτεται την επόμενη μέρα! Μια ανακούφιση βγήκε από τα ψυχή όλων μας μετά το νικηφόρο 2-1, επί του Βόλου καθώς η πολυπόθητη σωτηρία απεδείχθη πως δεν ήταν τελικά υπόθεση 4-5 βαθμών όπως αρχικά υπολογίζαμε.

Βλέπετε τώρα που το σίδερο βράζει, τώρα που οι τελευταίες ομάδες μετατράπηκαν σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, τώρα που δείχνει ποιες ομάδες διαθέτουν ειδικό βάρος και φανέλα και ποιες αποτελούν περίγελο των play out, τώρα βλέπεις πόσο εύκολα αν δεν ήσουν σοβαρός και αξιοπρεπής θα μπορούσες να μπλέξεις.

Αίφνης ο Βόλος που μάλλον ήλθε χαλαρός και σωσμένος στο Ηράκλειο, έφυγε με τη θηλειά ξανά στο λαιμό, για να αποδειχθεί πως μια λάθος εμφάνιση, ένα κακό αποτέλεσμα, μια χαλαρή αντιμετώπιση, μπορεί να σε μπλέξει σε σοβαρές περιπέτειες.

Για το παιγνίδι αποδείχτηκε πως άλλος δείχνει ο ΟΦΗ όταν είναι αυτός που πρέπει και ξέρουμε ο Τζον Τοράλ κι άλλος ο ΟΦΗ με τον Ισπανό σε μέτρια πτήση. Πραγματικά χάρμα ιδέσθαι ο Ισπανός, είναι ένα επίπεδο μόνος του και όταν έχει όρεξη και φρεσκάδα είναι ο απόλυτος σταρ της ομάδας. Οι εκτελέσεις και των δυο γκολ ήταν σεμιναριακού επιπέδου, ειδικά στο πρώτο που ούτε καν δεν βλέπει την εστία όταν σουτάρει.

Το συμβόλαιο του Τοράλ λήγει αλλά σε κάθε περίπτωση είναι πολύτιμος για τον ΟΦΗ και για την επόμενη σαιζόν, καθώς δείχνει με την ποιότητα που τον συνοδεύει πως μπορεί, ακόμα κι όταν δεν αγωνίζεται ένα ολόκληρο ενενηντάλεπτο, να βγάλει την ομάδα από το τούνελ.

Βέβαια στην αντίπερα όχθη θα πουν κάποιοι πως έπρεπε να φτάσουμε στα play out για να δούμε τον Τοράλ που ξέρουμε και που ελάχιστες φορές είδαμε στην κανονική ροή του πρωταθλήματος; Είναι κι αυτό ένα ζήτημα ωστόσο η παρουσία του Τοράλ κάνει τον ΟΦΗ άλλη ομάδα κι αυτό δεν μπορεί να μην αποτελεί βάση συζήτησης.

Αυτό πάντως αποτελεί την εισαγωγή για την κουβέντα που θα ανοίξει μετά το Πάσχα, για το ποιος θα πρέπει να είναι ο ΟΦΗ της επόμενης χρονιάς, ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν και πως θα χτιστεί μια ομάδα που θελουμε και προσδοκούμε!

Ο Δέλλας ζήτησε δυο νίκες στα δυο παιγνίδια και πάντως αυτό πια που φαίνεται είναι πως το παιγνίδι με τον Παναιτωλικό, το τελευταίο στην έδρα μας, θα κρίνει ποια ομάδα θα συνοδεύσει τον ΠΑΣ στη δεύτερη κατηγορία!

ΥΓ: Καλά όλα αυτά αλλά ας πάρουμε κι ένα Χ στην Τρίπολη μην μας την στήσουν κάποιοι επειδή είμαστε οι πιο καθαροί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.