Εξυμνούν στην Κύπρο τους Κουνδουράκη-Κακαβελάκη

22:12 | 23/02/2018

Καλά εμείς εδώ στην Κρήτη και ειδικά στο Ηράκλειο τους ξέρουμε αρκετά καλά. Πλέον η εξαιρετική τους φήμη κυριαρχεί και στην Κύπρο.

Ο λόγος για τον Νίκο Κουνδουράκη και τον Κυριάκο Κακαβελάκη, οι οποίοι προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Τα δείγματα δουλειάς τους είναι εμφανέστατα και οι πάντες στο όμορφο νησί μιλούν για αυτούς με τα καλύτερα λόγια. 

Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της κυπριακής ιστοσελίδας “protathlima.com” το οποίο έχει τον τίτλο: «Αχτύπητο το Κρητικό δίδυμο»: «Την ησυχία τους βρήκαν στον Απόλλωνα όσον αφορά τους τραυματισμούς την φετινή περίοδο. Οι κυανόλευκοι τα προηγούμενα χρόνια είχαν αρκετά θέματα με τραυματισμούς ωστόσο η απόφαση του Νίκου Κίρζη να φέρει αλλαγές στο ιατρικό τιμ… φαίνεται ότι έπιασε τόπο.

Το καλοκαίρι ήρθε στην ομάδα ο Κυριάκος Κακαβελάκης με προϋπηρεσία στον ΟΦΗ και μαζί με τον εργοφυσιολόγο, Νίκο Κουνδουράκη άλλαξαν τα πάντα.

Για την ώρα γίνεται εξαιρετική δουλειά αφού δεν υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί ενώ οι ποδοσφαιριστές πλέον επιστρέφουν στα σωστά χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.