Η πρώτη «μεταγραφή» Νιόπλια

SMS

Οι αλλαγές στον ΟΦΗ συνεχίζονται και η επιστροφή του Νίκου Κουνδουράκη αποτελεί ένα κομμάτι στο παζλ των εξελίξεων.

Ο ΟΦΗ είναι σε μία διαδικασία αλλαγών, όπως διαβάσατε από την Κυριακή και συνάμα σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αλλαγές γίνονται, άλλες «τρέχουν» για να ακολουθήσουν, η αποχώρηση Αλεξούδη και η επιστροφή Κουνδουράκη ήταν τα σημαντικότερα γεγονότα της Δευτέρας και ο Μηνάς Λυσάνδρου, σε συνεργασία με τον Νίκο Νιόπλια, προχωρούν στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ μετά την αποχώρηση των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά.

Άπαντες θα κριθούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ήδη τρέχει η αξιολόγηση, ενώ οι αλλαγές έχουν να κάνουν κυρίως σε τομείς που δεν υπήρχε κάποια πρόοδος και παρουσιαζόταν στασιμότητα. Το όλο ξεκαθάρισμα, αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη, δεν έχει να κάνει με το τέλος των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά ούτε ο ΟΦΗ θέλει να «σβήσει» το παρελθόν, αλλά έχει να κάνει με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια και το κατά πόσο έχει προχωρήσει συνολικά ο σύλλογος.

Στις αλλαγές συγκαταλέγεται και η μεγάλη επιστροφή του Νίκου Κουνδουράκη, ο οποίος δεδομένα αποτελεί επιλογή του Νίκου Νιόπλια. Ο Κουνδουράκης είναι ένα αγαπητό πρόσωπο στο Ηράκλειο, έχει γράψει τη δική του ιστορία στον ΟΦΗ και αν μη τι άλλο είναι εκ των κορυφαίων στον τομέα του. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, αποτελεί - για όσους γνωρίζουν - έναν από τους πλέον ικανούς εργοφυσιολόγους, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

3162854.jpg#asset:407514

O Νίκος Κουνδουράκης μαζί με Ράινερ Μάουρερ και Παύλο Αδάμο

Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική τονίζοντας το θέμα με τους τραυματισμούς στον ΟΦΗ και πόσο έχουν κοστίσει στην ομάδα. Και ο Κουνδουράκης έρχεται να μπει στο τιμ και να προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του, με τον Νιόπλια να τον γνωρίζει πολύ καλά, να αναγνωρίζει τη δουλειά του και επί της ουσίας να εκμεταλλεύεται το τάιμινγκ, αφού η συνεργασία με τον Εργοτέλη είχε ολοκληρωθεί. Κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Κουνδουράκης δεν βρέθηκε νωρίτερα στον ΟΦΗ. Ήταν μία προσωπική επιλογή και μία καίρια προσθήκη για τον ΟΦΗ.

Ό,τι έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, αλλά και ό,τι θα ακολουθήσει είναι επί της ουσίας το στίγμα της νέας τάξης πραγμάτων στην ΠΑΕ. Ο Μηνάς Λυσάνδρου συνεχίζει να ηγείται του σχήματος, με τον Νιόπλια πλέον να έχει κι άλλες αρμοδιότητες και να βοηθάει κι αυτός με την εμπειρία του. Μην ξεχνάτε πως οι δύο άνδρες του ΟΦΗ «τρέχουν» και το κρίσιμο κομμάτι των μεταγραφών και δη του φορ, με τον χρόνο να πιέζει και την Κρητική ομάδα να αναμένει τις απαντήσεις για να κλείσει ο εκλεκτός για την επίθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος και ο Αλεξούδης από τον ΟΦΗ!

Ο Νίκος Κουνδουράκης επιστρέφει στον ΟΦΗ!

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.