Εκτός από τις μεταγραφές έχει και τρεις εκκρεμότητες

ΟΦΗ

Τρεις ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στον ΟΦΗ και ο Βάλντας Νταμπράουσκας πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον τους.

Ο ΟΦΗ προχωράει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, έχει κάνει δύο προσθήκες, πιθανόν αυτή την εβδομάδα να υπάρξει εξέλιξη και με τον αριστερό μπακ, μετά το «διαζύγιο» με τον Μπαλογιάννη, ωστόσο υπάρχουν και εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις είναι οι περιπτώσεις με τις οποίες καλείται να ασχοληθούν οι επικεφαλής το επόμενο διάστημα ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο υπάρχον ρόστερ. Στίβενς, Ντουρμισάι και Καμάου. Επιστρέφουν από τους δανεισμούς και εύλογα γεννάται το ερώτημα ποια θα είναι η επόμενη μέρα.

Πιο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα με τον Μπρους Καμάου, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στον ΟΦΗ και αναζητείται η φόρμουλα για το «διαζύγιο» (έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο).

Αντίθετα, ομιχλώδες είναι το τοπίο με Στίβενς και Ντουρμισάι. Ο δεύτερος ήταν άτυχος στην Κύπρο με τον τραυματισμό του, είχε μία συνολικά καλή παρουσία στην Κύπρο, αλλά από τη στιγμή που ο ΟΦΗ έχει μία γεμάτη επιθετική γραμμή (Φελίπε, Ντίκο και Γκρόνινγκ) το μέλλον του είναι αν μη τι άλλο ομιχλώδες.

Ο Στίβενς, τέλος, επιστρέφει και αυτός από τον δανεισμό του στη Ντε Χάαγκ και είναι ένας αστερίσκος από τη στιγμή που θέλει περισσότερο χρόνο στον ΟΦΗ και σίγουρα με τον Μανδά δεν πρόκειται να τον βρει. Εκτός, βέβαια, αν υπάρξει πώληση του νεαρού γκολκίπερ, τότε τα δεδομένα ίσως να αλλάξουν. Από τις τρεις περιπτώσεις δανεικών αυτή του Ολλανδού γκολκίπερ φαντάζει ίσως η λιγότερο ξεκάθαρη από τις υπόλοιπες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ της Ολλανδίας και οι - ήδη - πέντε μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.