Ο ΟΦΗ της Ολλανδίας και οι - ήδη - πέντε μεταγραφές

Απόψεις

Οι δύο πρώτες προσθήκες που ανακοινώθηκαν και οι τρεις που έρχονται με φόρα από τον Ιανουάριο - γράφει ο Γιάννης Χαμαλάκης

Έχοντας ολοκληρώσει ήδη το πρώτο 1/3 του Ιουνίου, ο ΟΦΗ έχει ανακοινώσει τις δύο πρώτες του μεταγραφές ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η πρώτη ήταν η απόκτηση του χαφ Ριέρα, η δεύτερη εκείνη του στόπερ Καρώ. Στην πραγματικότητα όμως, ο ΟΦΗ δεν έχει μόνο δύο προσθήκες αλλά έχει φτάσει τις... 5 μεταγραφές.

Και εξηγούμαι: Σε σχέση με την έναρξη της περασμένης σεζόν, η ομάδα του Νταμπράουσκας θα έχει πέρα από τους Ριέρα - Καρώ ως νέους, και τους Μοσκέρα - Φελίπε - Μπάκιτς. Αναφέρομαι στους τρεις από τους πέντε που ήρθαν στον ΟΦΗ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου (Γκρόνινγκ - Χριστογεώργος) οι οποίοι θα κάνουν για πρώτη φορά προετοιμασία με την κρητική ομάδα. Θυμηθείτε την περσινή σεζόν με ποιους παίκτες πήγε ο ΟΦΗ προετοιμασία και πόσους νέους παίκτες θα έχει φέτος για πρώτη φορά.

Η ποιότητα και η δυναμική του Φελίπε είναι γνωστή,θα αποτελέσει το βαρόμετρο στην επίθεση, ο Μπάκιτς πρόλαβε να παίξει 15 ματς και δείχνει επιλογή ενδεκάδας, ενώ η περίπτωση Μοσκέρα μπορεί να αποδειχθεί σαν ''καλοκαιρινή'' μεταγραφή. Μένει να δούμε αν και ο Γκρόνινγκ αποτελέσει και αυτός παράγοντας αναφροράς, πάντως με χαμηλότερες προσδοκίες η περίπτωση του.

Το κομμάτι των αποχωρήσεων είναι μια άλλη ιστοριά και για άλλα κείμενα, όπως και οι επιπλέον μεταγραφές που πρέπει να γίνουν αν θέλει να γίνει ισχυρότερος και ομάδα με φιλοδοξίες.

Όμως, με μια πρώτη ανάγνωση, ο ΟΦΗ δείχνει βελτιωμένος στο... μάθημα ''χρόνος - καταρτισμός ρόστερ'' , σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ήδη στην Ολλανδία θα ταξιδέψει με λιγότερα ερωτηματικά και στην περίπτωση που έως τότε αποκτήσει 1-2 ποδοσφαιριστές ακόμα, θα γίνει λόγος για προετοιμασία με το ρόστερ διαμορφωμένο κατά 90%. Ότι ακριβώς δεν έγινε το περασμένο καλοκαίρι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Scout Report: Γι' αυτό απέκτησε τον Καρώ ο ΟΦΗ

Τα ραντάρ του ΟΦΗ σε Έλληνες ποδοσφαιριστές

Λυσάνδρου για όλα: Γήπεδο, Σαμαράδες - Νιόπλιας και η επιρροή Νταμπράουσκας

Σημασία έχει η επόμενη μέρα χωρίς τον Διαμαντή

Ο ΟΦΗ και... της Ελλάδος τα παιδιά

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.