«El Bicho»… νέας γενιάς

SMS
08:16 | 15/08/2018

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο θυμίζει το… τεράτακι του ΟΦΗ, Χουάν Μπεθάρες.

Υπάρχουν τόσες ομοιότητες και οι φίλοι των «ασπρόμαυρων» θα ήθελαν φυσικά τα… σημάδια να επιβεβαιωθούν. Γιατί μπορεί ο Χουάν Μπεθάρες να είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον ηρακλειώτικο σύλλογο στις αρχές του 2009, σε μια άσχημη περίοδο για το ιστορικό σωματείο, ωστόσο πρόλαβε ν’ αγαπηθεί όσο λίγοι από την εξέδρα.

Και είναι αλήθεια πως ο 25χρονος Αργεντινός σε παραπέμπει με την πρώτη κιόλας ματιά στον 37χρονο παλαίμαχο πλέον Ισπανό. Όψη, σωματότυπος και στυλ παιχνιδιού σχεδόν… καρμπόν. Τόσο ο πρώην Ανδαλουσιανός άσος του ΟΦΗ, όσο και ο νεοφερμένος αμυντικός μέσος από το Ρίο Νέγρο, δε διστάζουν να βάλουν τα πόδια τους στη… φωτιά και είναι ιδιαίτερα σκληροτράχηλοι.

Το δυναμικό τους στυλ, βέβαια, τους αδικεί, καθώς παλιότερα ο Μπεθάρες, αλλά και τώρα ο Μεγιάδο δείχνει να έχει… καλή σχέση με την μπάλα και τα καθήκοντά του δεν περιορίζονται μονάχα στο ανασταλτικό κομμάτι.

Όπως ο Χουάν, έτσι και ο Μιγκέλ ήρθε σαν δανεικός στους «ασπρόμαυρους», βγαίνει για πρώτη φορά έξω από την πατρίδα του και στην ομάδα του Ηρακλείου ελπίζουν πως στο πρόσωπο του βρήκαν «El Bicho» (το παρατσούκλι του Μπεθάρες, που σημαίνει το μικρό τέρας) νέας γενιάς... 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.