Ελλάς, μπορείς!

08:01 | 07/09/2019

Στις 15:30 (ΕΡΤ Sports HD) η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ με στόχο την νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή για στους ''8''

Η μεγάλη ημέρα της Εθνικής έφτασε. Στις 15:30 (ΕΡΤ Sports HD) η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ με αποκλειστικό στόχο την νίκη. Σε αντίθετη περίπτωση, θα περιμένει τη νίκη της Τσεχίας επί της Βραζιλίας, παιχνίδι που θα διεξαχθεί νωρίτερα. 

Οι Αμερικάνοι έχουν τρωτά σημεία όμως διαθέτουν το καλύτερο τουρνουά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, παίκτες εκπληκτικοί στο ένας εναντίον ενός με εξαιρετικά φυσικά χαρακτηριστικά.

Η Εθνική θα πρέπει να αγγίξει το 100% από αυτό που μπορεί, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει την team USA, μιλώντας για άμυνες με προσαρμογές ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει πιο κοντά σχήματα λόγω Κέμπα Γουόκερ και Μίτσελ, το ''φονικό'' δίδυμο περιφερειακών των Αμερικανών. Χωρίς κανένα πρόβλημα τραυματισμού η Ελληνική ομάδα, εκτός ο Τέιτουμ για τις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε ότι η Εθνική Ελλάδας είναι η τελευταία ομάδα που έχει κερδίσει σε επίσημο αγώνα τους Αμερικάνους. Το αλησμόνητο 101-95, την 1η Σεπτεμβρίου του 2006 στο Παγκόσμιο της Σαϊτάμα. Με εκείνο το αποτέλεσμα η Ελλάδα προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά.

Όλο το πρόγραμμα της ημέρας:

ΕΝΔΕΚΑΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ (θέσεις 1-16, Σεντζέν)

  • Βραζιλία - Τσεχία (11:30, ΕΡΤ Sports HD)
  • ΗΠΑ - Ελλάδα (15:30, ΕΡΤ Sports HD)

Η κατάταξη:

1. ΗΠΑ 3-0 (+75)

2. Βραζιλία 3-0 (+20)

-------------------------

3. Ελλάδα 2-1 (+30)

4. Τσεχία 2-1 (+7)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιάννης, άμυνα και... πάγκος

Ελλάδα-ΗΠΑ: Η ώρα του «τελικού»

Τα σενάρια: Έτσι περνάει στους «8» η Εθνική

Το πρόγραμμα της Εθνικής - πρεμιέρα με ΗΠΑ

Δείτε τα highlights του MVP

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.