«Εμείς δεν θέλουμε να γίνει και αυτοί ύστερα, εμείς μετά δεν δεχτήκαμε....»

SMS
12:17 | 04/06/2020

Η Superleague 2 απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι αποτελεί ένα από τα πιο αλλοπρόσαλλα πρωταθλήματα στην Ευρώπη

Συνέβη και αυτό σε αυτή την κατηγορία. Εχθές, εκπρόσωποι των ομάδων της κατηγορίας συζήτησαν για το αν μπορεί να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και οι δύο τελευταίες αγωνιστικές της κατηγορίας. Η Football league έστειλε τις προτάσεις της για αναδιάρθρωση, αφού τόνισε τις προθέσεις της για διακοπή, η αρμόδια Αρχή συζήτησε τα θέματα, με την πλειοψηφία να αποφασίζει διακοπή, κι όμως τελικά από ότι φαίνεται θα υπάρχει... συνέχιση του πρωταθλήματος.

Κι όμως, το είδαμε και αυτό. Παρά το γεγονός ότι περισσότερες ομάδες είπαν να διακοπεί η σεζόν, όμως το γεγονός ότι δεν συγκεντρώθηκαν τα 3/4 αρνητικών ψήφων οδηγηθήκαμε σε επανέναρξη! ''Επανέναρξη'' που θα έχει ακόμα κι άλλα επεισόδια μέχρι να επισημοποιηθεί...

Συγκεκριμένα, η... κάλπη έβγαλε 6 ψήφους υπέρ της διακοπής, 5 να συνεχιστεί το πρωτάθλημα και πέντε «λευκά», απών ήταν ο εκπρόσωπος της Δόξα Δράμας. Μάλιστα, λευκά ψήφισαν ο πρόεδρος της ΕΠΟ καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης, αποφάσεις που έχουν την δική τους σημασία. Έτσι, φτάσαμε στην απόφαση, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες ομάδες ήταν αντίθετες σε αυτό.

Ακόμα πάντως υπάρχουν ερωτηματικά, καθώς θα υπάρξουν συζητήσεις με ΕΠΟ και Υφυπουργείο Αθλητισμού ενώ η πρόταση αναδιάρθρωσης που προτείνει η Superleague 2 θα σηκώσει κουβέντα και δύσκολα θα... περάσει. Αυτή περιλαμβάνει 18 ομάδες στην SL1, 16 στην SL2 και 14 στην FL, χωρίς κανέναν υποβιβασμό σε καμία από τις τρεις κατηγορίες.

Άρα, εσείς έχετε καταλάβει το τι θα γίνει με αυτή την κατηγορία για να μας βοηθήσετε και εμάς. Ψηφίζουν διακοπή αλλά θα... συνεχιστεί το πρωτάθλημα ενώ θέλουν αύξηση ομάδων, ο πρόεδρος ήθελε λουκέτο αλλά ψήφισε λευκό και στη συνέχεια θα μιλήσουν με την Κυβέρνηση... Πφφφ!

Όπως έλεγε κάποτε και ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού: ''Ντάξει θέλουμε εεε... δέν θέλουμε και μείς και αυτοί ύστερα, μετα εμείς αφού είπαμε, είπαμε ναι αυτό θέλουμε, είπαν.. δέν θέλουμε και εμεις το αλλάξαμε και λέμε εντάξει λέμε ούτε και μείς θέλουμε και μετά είπανε αυτοί πάλι ότι: Ξέρετε εμείς θέλουμε να γίνει,. εμείς μετά δεν δεχτήκαμε, μετά από όλα αυτά και είπαμε να, να γίνει μετά το παιχνίδι όποτε το κάνει, το ορίσει η ΕΠΑΕ. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο.''

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όρισαν την επανεκκίνηση

Να μην «πέσει» κανείς

Δεν έχουν όρεξη ούτε για προπόνηση!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.