«Έμφραγμα» για τον Εργοτέλη!

19:03 | 28/10/2019

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε πολύ νωρίς, αλλά ο Πλατανιάς το έφερε τούμπα, νίκησε 2-1 και τον άφησε στο... μηδέν.

Ο Εργοτέλης έκανε ιδανικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση, βρίσκοντας γκολ πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό και συγκεκριμένα στο 25ο δευτερόλεπτο! Ο Ιατρούδης ξεχύθηκε από τα αριστερά και έκανε την παράλληλη μπαλιά για τον Έφορντ, ο οποίος στην «καρδιά» της αντίπαλης άμυνας πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί. Εφορντ-Ιατρούδης συνεργάζονταν άψογα και δημιουργούσαν ρήγματα στην άμυνα του Πλατανιά, ο οποίος ήταν ακίνδυνος. Στο 15' ο Ιατρούδης από κοντά πλάσαρε ελάχιστα άουτ, ενώ η πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 30' με την αδύναμη κεφαλιά του Μπιανκόνι από καλή θέση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πλατανιάς έφτασε στην ισοφάριση μετά από αντεπίθεση και μπαλιά του Νίλι στον Λουκίνα που σκόραρε από κοντά.

Στο δεύτερο μέρος ο Εργοτέλης λίγο έλειψε να κάνει ότι στο πρώτο, να σκοράρει δηλαδή νωρίς-νωρίς, αλλά ο Γκοτ με εκπληκτική επέμβαση «σταμάτησε» τον Κούατενγκ.

Ο Εργοτέλης συνέχισε να έχει τον έλεγχο και παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός έπεσε και είχαμε πιο πολλές διακοπές λόγω φάουλ, θα μπορούσε να πάρει ξανά το προβάδισμα στη μεγάλη ευκαιρία του Κούατενγκ, ο οποίος σούταρε ψηλά σχεδόν εξ επαφής.

Στα τελευταία λεπτά ο Πλατανιάς κράτησε περισσότερο μπάλα και πήρε μέτρα, ενώ ο Εργοτέλης έχασε με τραυματισμό τον Ιατρούδη. Οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να γίνονται πιο απειλητικοί και δικαιώθηκαν στο 88'. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Νίλι από τα αριστερά, ο Μπιανκόνι με ωραίο σουτ νικά τον Κατσιμήτρο για το 1-2!

Με το διπλό αυτό η ομάδα του Τάτση διπλασίασε τις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και είναι και αυτός στην πρώτη θέση της Super League 2. Αντίθετα, ο Εργοτέλης έμεινε στο μηδέν, με δύο ήττες σε δύο παιχνίδια στο εφετινό πρωτάθλημα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Κοιλιάρας (46' Μπούσης), Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (65' Αλεξάκης), Εφορντ, Ιατρούδης (79' λ.τ. Ιατρούδης), Κούατενγκ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Mάικιτς (34' λ.τ. Αμπντέλ Σάντο), Νιαυραδάκης, Λέιρα (70' Λεωνιδόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο, Λούκινας (85' Παπουτσογιαννόπουλος)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το live της αναμέτρησης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.